Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатФудбал

Жути картони проблем и за меч са Вождовцем, хоће ли стартовати Милијаш?

Миодраг Божовић није могао да рачуна на Мичела Доналда на мечу са Војводином, а против Вождовца ће имати нови проблем.

У екипу ће се вратити Доналд али ће тај сусрет морати да пропусти Гелор Канга, који је добио жути картон због скидања дреса на јучерашњем мечу.

Поставља се питање ко ће заменити сјајног Габонца у на том сусрету, а најближи су свакако Срђан Плавшић и Ненад Милијаш. У случају Милијаша била би то проста рокада, али ако се Плавшић помери на место офанзивног везног, онда ће морати и на крилима да дође до измена па ће шансу вероватно добити Славољуб Срнић обзиром да је Немања Милић и даље повређен.

на листи повређених, или ровитих, су и Павков и Вујаклија.

Меч са Вождовцем игра се у суботу, 6. маја, од 17 сати.

Повезане вести

5 comments

LA[K]I мај 2, 2017 at 21:46

Jedini koji moze da ga zameni je Andrija Lukovic, ali opet je sramota da on ne dobije sansu ispred Donalda ili Le Taleka. Zao mi je sto nije startovao protiv Vose da pokaze Lukovicu i Kangi kako se izvodi slobodan udarac. Samo kad bi se on vratio u formu nebi vise morali da se brukamo kao ove sezone!

Reply
DJOLE BARI 91 мај 1, 2017 at 15:48

DA LI SLUSATE MILANA BIGOVICA SA RADIO BEOGRADA ? TO SMECE SVAKI DAN SRAMNIM KOMENTARIMA I DOVODJENJEM ANONIMUSA DA KOMENTARISU S.L. UDARA NA NAS KLUB. ZASTO NIKO IZ KLUBA NE REAGUJE SAOPSTENJEM PROTIV franjevaca KOJI SU SRAMNI PLACENICI hrvatskog franjovog kluba BIGOVICA, STOJADINOVICA, MIROSLAVE MILANOVIC,SANJE MILUTINOVIC, KOMPLETNOG RTS-A I RADIO BEOGRADA, ARENA SPORTA I OSTALOG PLACENICKOG SLJAMA ?

Reply
Deda мај 1, 2017 at 14:06

Sigurno ce grofov ljubimac Ruiz. Dok je njega i Sikimica Bozovic se ne plasi.

Reply
Rade мај 1, 2017 at 13:04

Daj bre ljudi Milijaš ne može da stoji na nogama

Reply
maxmasina111 мај 1, 2017 at 12:26

Velika steta sto omaleni Gabonac nece moci igrati. Vukao nas je bas ovog proleca. Ali dobro, bar u veznom redu imamo raznih varijacija. Nije lose ni to da Plavsa predje na OV, ali neka ga na krilu, u dobroj je formi i cini se da mu bas prija a pozicija. Vreme je da Miki slomi protivnika iz nekog slobodnjaka, kao u dobra stara vremena 🙂

Reply

Leave a Comment