Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћи шампионатФудбал

Црвена звезда – Војводина 2:0 (0:0)

Још четири! Фудбалери Црвене звезде успели су у веома тешкој утакмици против Војводине да тријумфују и задрже чеону позицију на табели!

Стадион: „Рајко Митић“
Гледалаца: 16.841
Судија: Срђан Обрадовић (Јагодина)
Стрелци: Канга (пен) у 83′ и Плавшић у 89′.

Црвена звезда: Манојловић, Петковић, Фримпонг, Луковић, Анђелковић, Ле Талек, Полетановић, Канга, Плавшић, Руиз, Боаћи.
Резерве: Кахриман, Рачић, Милијаш, Аџић, Срнић, Ристић, Сикимић.

Војводина: Роцков, Мелег, Палочевић, Лакићевић, Планић, Антић, Малбашић, Вукасовић, Јованчић, Маслаћ, Трујић.
Резерве: Кордић, Ковачевић, Бабић, Стаменић, Кнежевић, Спремо, Зличић.
Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић одлучио је да на десном боку поново укаже шансу Џону Руизу, док је Срђан Плавшић поново играо на левој страни. Уместо суспендованог Доналда, место у везном реду заузео је Марко Полетановић. Утисак је да су и Црвена звезда и Војводина након првих имали за чиме да жале. Најбољу шансу за наш тим имао је Ричмонд Боаћи у 22. минуту. Канга је био у улози асистента, Боаћи се најпре одлично ослободио чувара, пребацио лопту на леву ногу, али веома лоше шутирао. На другој страни, Вукасовић је после повратне лопте могао знатно боље да шутира, али срећом и он је лоше захватио лопту. Црвено-бели су покушавали шутевима са дистанце, као и центаршутевима са бокова, али нису успевали да створе висинску предност у ваздуху.

У наставку утакмице Плавшић и Руиз су заменили стране, а Црвена звезда је заиграла офанзивније и одлучније. Војводина је сав свој фокус усмерила на дефанзиву, и у таквој поставци ствари било је питање тренутка када ће одбрана Новосађана попустити. Међутим, лопта није хтела у гол, иако су црвено-бели често претили. Боаћи, Канга, Анђелковић, Плавшић, покушавали су у више наврата да постигну гол, али увек је недостајало мало.

Један од битнијих момената догодио се у 70. минуту када је искључен леви бек Војводине, Никола Антић. Црвена звезда је напала још жешће, а у тим тренуцима најбољу прилику пропустио је Петковић, који није успео да погоди оквир гола. У 81. минуту досуђен је једанаестерац за Звезду, након што је у казненом простору саплетен Боаћи. Најстрожу казну извео је Канга, и погодио!

До краја утакмице, Звезда је успела да постигне и други гол. Канга је упослио Боаћија у простор, а овај несебично додао до Плавшића који у трку шутира и поставља коначан резултат утакмице.

Важна победа Црвене звезде за останак на првом месту на табели, четири кола пре краја првенства.

Повезане вести

39 comments

dejo мај 1, 2017 at 16:01

Grofe kako te nije sramota za izjavu posle utakmice protiv Vojvodine nego tebe boli briga kako igra Crvena Zvezda ,hocemo tvoju ostavku Grofe i kompletne uprave Crvene Zvezde ,bolje receno hocemo Privatizaciju Crvene Zvezde ,povratak bivsih igraca u Crvenu Zvezdu i poboljsavanje marketing sluzbe Crvene Zvezde

Reply
dragan bari 1991 апр 30, 2017 at 23:32

Oj grobari jel vam žao,jel vam žao,jel vam žao,Franjo vas je osnovao,osnovao,osnovao…..

Reply
Pera апр 30, 2017 at 22:45

Taman smo nešto proigrali kad ono obaveza iz ugovora prema Ruizu i opet katastrofa od igre. Kanga je ponovo pokazao da igra sam za sebe da ga tim ne interesuje i potvrdio konstatacije mnogih da na terenu gadja samo strance. Nisam bre zadovoljan jer Zvezda nema pravo da ovako loše igra. Pritom više od pola tima stranih igrača koji bi da se posle nje prodaju. Kome i gde. Sreća da je i protivnik na ovoj utakmici bio osrednji. Ispod nivoa je i vadjenje trenera sa uvodjenjem Milijaša da pogodi iz slobodnjaka ako može i fenomenalna izmena sa Sikimičem. Ok titula ali šta to vredi kad će ovi ostaviti tim u rasulu po zavrsetku sezone a od igre nema nista. Tuga, i to se mora tako nazvati da bi se neki ljudi opametili i vratili klub na pravi put a on je pokazao je to Covic opredeljenje na mlade igrace i tvrdoglavo forsiranje njih bar 5-6 u narednoj sezoni. Grof da batali demagogiju teorije zavere, konspiracije i cia bie. Pravi izadju u javnost i kazu da su lose odigrali i kad to priznaju publika ih ceni a ne ovako na sve strane prezir i pljuvanje. Ne treba nam to. Danas smo bili katastrofalni a tim neodgovoran prema sebi i nama navijacima.

Reply
Loki апр 30, 2017 at 22:57

Samo nekako…na foru ako treba…da osvojimo titulu, a onda oterati Grofa i fubalsku gamad koju je licno on doveo, da bi se prodali i onda uzimao procenat! Pobedismo…ali ovo nema pojma sa zivotom…

Reply
Jesse Pinkman апр 30, 2017 at 22:33

Ako je osvojimo, jedna od mojih omiljenih titula!!! Jel gledao neko danas kako Rasovic poklanja 3 boda? Prvo poluvreme Partizan k…. nije mrdnuo, prvi minut nastavka gol a da se golman nije mrdnuo sa linije? Zaboravljamo Toleta I 6 godina ulaska u prvenstvo sa 20 boda prednosti…Smederevo, Metalac, Dzomba, BSK…

Reply
Vuja NBG апр 30, 2017 at 23:04

Tako je.

Reply
Apostle Serbian апр 30, 2017 at 22:24

Jedino me nije sramota zbog grobara, a zbog svega drugog me je sramota.
Postavlja se pitanje, ko koga pravi budalama sve ove godine? Zvezda Partizan ili Partizan Zvezdu ili oni zajedno sa fudbalskim savezom sve nas koji volimo fudbal. Seljacka liga, za nas seljake.

Reply
Vuja NBG апр 30, 2017 at 21:42

Juče sam uživo uživao u Železniku(košarka), Šumicama(rukomet), a danas na Rajku. Zadovoljan sam zbog rezultata i dobre igre na sve tri tekme, a ko nije, bolnica Laza Lazarević je kilometar severnije od naše severne tribine!!!

Reply
Vuja NBG апр 30, 2017 at 23:01

Za sve koji lupaju minuse,Kovin preporučujem,Lazu ste prevazišli.Umrite foteljaši i p…e grobarske.

Reply
Verni do groba.Br.Cg. мај 1, 2017 at 09:05

Tako je brate Srbski…..

Reply
Михаило ДЕЛИЈА апр 30, 2017 at 21:22

Bozovicu, Bozovicu, danas pre utakmice pricam kako mora Vujaklija da igra sa bocijem da igra srnic i milijas ali igrao je samo milijas i to krilo ej! sporac milijas igra krilo.Drugari nek uzmemo ovu titulu da ispalimo franjevce i da teramo grofa
iz zvezde

Reply
LA[K]I апр 30, 2017 at 21:12

http://www.mozzartsport.com/vesti/najlepsi-nacin-da-se-stave-ruke-na-pehar-spartak-pregazio-cska-to-se-ceka-16-godina-video/166196 evo za one sto mi lupaju minuse primer kako se osvaja titula. Dva glavna konkurenta Zenit i cska zbrisana ove sezone u tri od cetri utakmice, a jednu od Zenita izgubli posle brutalne kradje. Mi od tri derbija izgubimo 2, a u jednom uzmemo bod na nacin na koji necu da podsecam. Sad i ovo brukanje preko sudijskih odluka… Sramota!

Reply
Vuja NBG апр 30, 2017 at 23:03

Laki javi se u neku dobrotvornu ustanovu da volontiraš,mnogo si pošten.

Reply
dejo мај 1, 2017 at 10:53

Laki istina je da je vjerujem pustio Moskovski Spartak Crvenu Zvezdu na prijateljskoj utakmici u Beogradu stadionu Crvene Zvezde ,, Rajko Mitic “ to dokazuje Spartak ovim triunfu protiv CSKA

Reply
Kalderon апр 30, 2017 at 21:00

Jel vam prosli put rekoh da posle analize u crnoj tacki bivseg sudije Cetnika da ce grobarski lobi odmah da vrati Raku Djurovica koji samo sto ne spava u grobarskoj lozi. I tako bi. Za njih je normalno da Leonardo i Everton pljuju i samaraju kazu taki im temperament.Neki put ako je pola pola mora da se svira za nas dosta su nas sahranjivali svojim lopovlucima. Jel se secate 138 derbija i nesvirana dva penala nad Kaduom? Sutra u komentarima govore da sladje nije moglo.

Reply
Gogi апр 30, 2017 at 20:39

Iza svakog ugla vreba Dragan Kojic Keba 🙂

Reply
Kalderon апр 30, 2017 at 20:32

Odavno nisam uzivao u sladja tri boda.

Reply
Vuja NBG апр 30, 2017 at 21:42

Tako je brate.

Reply
Goran апр 30, 2017 at 20:31

Losa igra,strepnja do samog kraja i zadnjih 10ak minuta,ali sto rece Rajcic dole ispod u komentaru drago mi je zbog franjevaca koji su po portalima vec upisali titulu i zbog njihovog pritiska pre ove utakmice koji ce se nastaviti do poslednjeg kola,zbog izjava onog njihovog celavca da su oni za navijace vec sampioni itd…Znaci nisam odusevljen igrom ali bas zbog njih i njihovih komentara po netu i kmecanja zestokog voleo bih da pobedimo jos ove 4 utakmice do kraja i da osvojimo titulua onda neke promene,cistka u timu,nekoliko normalnih pojacanja i kv za LS uz podrsku novom timu pa sta nam Bog da…Napred Zvezdo!!!

Reply
Verni do groba.Br.Cg. апр 30, 2017 at 20:33

Slazem sr brate ….Gorane svaka ti je na mjestu……

Reply
Goran апр 30, 2017 at 20:38

Hvala druze pozdrav za CG!

Reply
Verni do groba.Br.Cg. апр 30, 2017 at 22:59

Pozdrav i tebi bratic moj…..

Reply
marko апр 30, 2017 at 20:30

realno crveni nije postojao ali penal je bio cist,sto se tice igre velika nula,zavrsavamo napade sa samo 3 igraca,kod kornera samo trojica u sesnaestercu,50% pogresnih pasova,imamo 7 napadaca a igramo sa jednima zamena nam sikima a Pavkova platili 300k zasta da bi imali 40 igraca na spisku,sredina ne postoji odbrana takodje lukovic em sto je spor em sto ne moze da dobije nijedan duel,toliko jalovo igramo da je to neverovatno ali Bozovic zeli da zadrzi sve igrace i svake polusezone da dovede po 10 igraca i ni to mu nije dovoljno,strasno,cak onaj petkovic se pored plavsica najvise trudi ali dzaba kada nema centarsut,ima 1000 ponavljanja u napadu ali nijednom covek ne moze da pogodi igraca,da to zna ko zna u kojem bi klubu igrao ovako… andjelkovic izgubljen slucaj,sredina sa le talekom i poletanovicem nije se videla,ruiz neprimetan,Boaci jeste dobar napadac ali treba mu mnogo sansi da postigne gol

Reply
otpisani101 апр 30, 2017 at 20:26

Moram da priznam dugo pratim zvezdu i ovo je zahvaljujuci grofu-najtuznije i najmucnije prvenstvo koje sam gledao…pa da li je moguce da grof sa ovom ekipom ne moze ni napredak ni vojvodinu da dobije bez sumnjivih sudijskih odluka…ne kazem u vreme tole lopove da je partizan bio posten ali ja ne zelim da mi budemo oni…zvezda je bolja od vojvodine i bolji trener bi ovo glatko dobio…mozete vi da pljujete po lalatovicu ali on sa ovim igracima bi vec slavio titulu…ne moze grof sa jednim napadacem da probije bunker…sam je grof sve zakuvao i dobio je ono sto je trazio…da je samo jedan jebeni derbi dobio mi bi vec slavili titulu…daj da osvojimo titulu i grof odmah napolje-metla…

Reply
Rajčić апр 30, 2017 at 20:26

Koja li mi mrcina dade minus hahaha, pa šta sam napisao u 19:06 tako je bilo čemu minusi hahaha voleo bi da se javi taj što mi je dao minuse i da mi obrazloži šta sam pogrešno napisao?????

Reply
LA[K]I апр 30, 2017 at 20:15

Sramota, sramota, sramota!!! Bozovic i uprava NAPOLJE!!!

Reply
Rajčić апр 30, 2017 at 20:08

Šta sam napisao u 19:06 to se obistinilo, ljudi ovo je gore od Arkanovog prvenstva, mene je lično sram, ali zbog franjevaca mi je drago, ali dno dna smo ljudi da se ne lažemo.

Reply
navijac апр 30, 2017 at 19:47

jel ono bio crveni? i fudbal su ogadili narodu. ako ostanne isti broj bodova nece biti sramotna majova titula jer je dva boda oteo nekom a jedan dano zvezdi?

jel ono crveni karton? i penal…

mozete li jednu utakmicu bez sudijskih idiotizama?

ne smrdi li vam…

Reply
Verni do groba.Br.Cg. апр 30, 2017 at 20:28

Grobarcicu………kus

Reply
Vuja NBG апр 30, 2017 at 23:06

Jedi g…na

Reply
losmi апр 30, 2017 at 19:18

Cestitam Partizanu titulu… Mi smo jedan obican kurcic, nismo cak ni kurac.. Zla, tipa Petkovic, Ruiz, Andjelkovic, Le Talek i jos po neki, treba zabraniti ulaz na stadion… Mislim da je Petkovic najvece zlo koje je zadesilo Zvedu u zadnjih 5 godina…

Reply
Verni do groba.Br.Cg. апр 30, 2017 at 20:30

Losmi……ko ti placa da lajes tako…..NAPRED SAMPIONI….Tako je kako je ne smrdi ti njihova i ova i prosle utakmice sa prelazima……pljunes gore a ono na tebe……

Reply
Vuja NBG апр 30, 2017 at 23:07

Ti some i ne dolaziš na stadion,kome ti da zabraniš?

Reply
Deja апр 30, 2017 at 19:18

Zašto Luković da šutira sl.udarac!?? Zašto?? Zašto??

Reply
Rajčić апр 30, 2017 at 19:06

Srećom tu je Terzić da završi ovu utakmicu, inače sa ovom igrom osim nepostojeceg penala, nikada gola nebi dali, sreća pa imamo logistiku

Reply
Verni do groba.Br.Cg. мај 1, 2017 at 09:11

Opet…glodarska prica

Reply
Zoran mrčaj апр 30, 2017 at 19:05

Božović sram te bilo što igraju Ruiz i Poletanović

Reply
Dejo апр 30, 2017 at 18:50

Definitivno k…c od tima!Božović, dokazani diletant.

Reply
Vuja NBG апр 30, 2017 at 23:08

Jes vala Dejo.

Reply

Leave a Comment