Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

У продаји карте за Слободу

ФК Црвена звезда обавештава све своје навијаче да ће се карте за утакмицу 10. кола између Слободе и Црвене звезде, продавати само у петак 28. октобра на благајнама Маракане. Благајне ће у петак радити од 10:00 до 18:00 часова, а карте ће се продавати по цени од 300 динара. На наш стадион из Ужица стигао је контигент од 1000 карата.

Ова утакмица на програму је у недељу 30. октобра од 14:00 часова, а на дан меча карте ће моћи да се купе и у Ужицу. Напомињемо да се карте на Маракани неће продавати ни у суботу, ни у недељу на дан меча, већ само у петак у наведеном термину.

Повезане вести

4 comments

Nikola окт 28, 2011 at 11:27

El ovo istina za karte sto pricaju?? Koji je razlog sto nece biti pustene u prodaju na dan utakmice??

Reply
Homer окт 28, 2011 at 12:20

Ko kaže da neće biti prodaje na dan utakmice,samo što ti ne znaš da se igra u Užicu. Pozdrav

Ова утакмица на програму је у недељу 30. октобра од 14:00 часова, а на дан меча карте ће моћи да се купе и у Ужицу.

Reply
johnfcrs окт 28, 2011 at 10:34

Mezenga je imao sve predispozicije da bude dobro pojacanje, bio je junak protiv Venstspils-a…. Ali sledece je mnogo bitnije: dosao je nespreman, van forme, tako je i ostal, ne zna da se krece po terenu i ne snalazi se u ovoj formaciji, jedino je jak, ali u svakom slucaju ispod ocekivanja…. Indolentnost i nezalaganje protiv Jedinstva je samo prelila casu… Ali ko zna, mozda na derbiju ili na nekoj tekmi eksplodira, pa se sve promeni, ali ako ostane ovako, moze da ide slobodno……

Reply

Leave a Comment