Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаКошарка

Највећа подршка сада, пред највеће изазове!

Кошаркашима Црвене звезде мтс је у наредних 7 дана потребна највећа могућа подршка, пред највеће изазове у овој сезони!

КК Црвена звезда мтс у наредних 6 дана очекују две најважније утакмице у сезони!

Исцрпљујућа такмичарска сезона 2016-2017 у којој ће црвено-бели одиграти 61.утакмицу против УНИКС-а у Евролиги, играће се у „Комбанк Арени“.

КК Црвена звезда мтс зато позива све своје присталице да испуне највећу српску дворану до последњег места, и помогну тиму додатном енергијом, у тренуцима када се „ломи“ цела сезона и када је екипа исцрпљена играњем огромног броја утакмица!

Продаја карата за утакмицу са УНИКС-ом почела је у среду у 10 часова у свим пословницама Евентима, а за овај меч „Делије“ ће бити на трибини „Север“ ниво 200, и те улазнице ће бити пуштене у продају у среду од 13 часова по цени од 650 динара.

Једно је сигурно, кошаркашима Црвене звезде мтс потребна је огромна подршка у наредном периоду, да прескоче изазове који су постављени пред њих, и наставе ка зацртаним циљевима за ову сезону. До њих можемо стићи само заједно!

Повезане вести

7 comments

Voip мар 31, 2017 at 16:59

Što bi delije sada davali podršku kad svakako imaju za koga navijati u top 8, eto ih braća iz Atine tamo. Žao mi je ali neću da delim halu sa njima pa neću ni biti na utakmici protiv Uniksa. A i nebitna je, svi smo videli u sinoćnoj utakmici u Nemačkoj da nam neće dozvoliti da idemo dalje. Drugo kad doživiš da su bukadžije klubu važnije od onih koji su uvek uz klub, čitaj sezonaca, pa te zbog njih smeste u golubarnik onda takav klub ne zaslužuje takve navijače. Eto im bukadžija neka se druže i neka plaćaju njihova sranja. Sad je bitna ABA liga i tu sam da podržim ove momke.

Reply
dejo мар 30, 2017 at 12:16

Punu podrsku ima trener i kosarkasi Crvene Zvezde sada jos jace pridjite utakmicama a tzv huligani pobratimljetni sa Grcima ne trebaju da vas zanimaju ,ta ista braca su zvizdala na himnu Hej Sloveni Grci citava hala ,samo naprijed Crveno beli kosarkasi u nove pobjede

Reply
dejo мар 29, 2017 at 21:46

Pobedicemo! Bitno je da na utakmicu ne dodju tzv.vodje navijaca sa svojom filozofijom. Fudbalski klub su doveli do dna. Nece valjda i kosarkaski!

Reply
Sava Savanovic prvi Srpski vampir мар 29, 2017 at 19:52

Nasi kosarkasi nikada nisu imali podrsku od „gospode“ sa severa jer, kao sto svi znamo, bojkotuju ABA ligu. To takmicenje ih ne interesuje iako jedino preko osvajanja te lige mozemo da igramo evroligu, ali su zato prvi da dzabe dobiju karte za utakmice te iste Evrolige. Prema tome, dragi nasi kosarkasi, ne ocekujte podrsku od te „gospode“ ali racunajte na nas koji smo dolazili i kada nas je bilo po 1.500 na utakmicama. Samo hrabro, srcano i idemo u finale ABA lige i na njeno osvajanje. Za utakmicu sa Uniksom ne treba poseban poziv, ovi sto bojkotuju Zvezdu u ABA ligi su karte vec dobili i podrska nece izostati.

Reply
kastiljo мар 29, 2017 at 16:31

Zvezdu mogu da podrze samo normalni ljudi ne ovi koji su zarad nekakvog “bratstva“ cutali vise nego sto su pevali tokom utakmice gde smo i izgubili sansu za top8.
I dalje ne mogu da verujem da se igra u areni kad se zna sta i koliko pionir znaci igracima i navijacima.

Reply
CIGANIN74 мар 29, 2017 at 15:44

odlican potez uprave da se kop vrati na staro mesto(iza klupa) ,ocekujem izmedju 15-20.000 bez obzira sta darusafaka sutra uradi jer momci i Radonjic su zasluzili sad kad je najteze jedan ne vetar nego uragan u ledja sto ce u petak siguran sam i imati!

SVI NA UNIKS!

Reply
DRAŠKO мар 29, 2017 at 13:21

IMAM PREDLOG!
KO KUPI KARTU ZA UNIKS, MOŽE SA NJOM DA UĐE BESOPLATNO PROTIV BUDUĆNOSTI !
TAKO BI ZA OBE UTAKMICE KOJE SU NAM VAŽNE IMALI VELIKU PODRŠKU !

Reply

Leave a Comment