Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкаши у Новом Пазару отварају полуфиналну серију плеј-офа

Одбојкаши Црвене звезде пласирали су се у полуфинале плеј-офа победиши крагујевачки Раднички у два меча (3:1, 3:0),а тамо их очекује екипа Новог Пазара, која је, такође, у два меча била боља од Ниша (3:1, 3:0).

Нови Пазар је у регуларном делу сезоне заузео другу позицију на табели, па ће у полуфиналној серији имати предност домаћег терена. Екипа је осокољена освајањем Купа Србије, првог трофеја у својој историји, као и добрим играма током сезоне. Са друге стране, Црвена звезда полако подиже форму, и жели да се реваншира домаћину за пораза у последња два меча. Биће ово укупно четврти меч ове сезоне између ових тимова, а Звезда је трујумфовала само у првом, и то после преокрета. Ипак, црвено-бели знају имају на чему да базирају свој оптимизам, нарочито имајући у виду игру у четвртфиналу плеј-офа и повртак на победнички колосек. Спремни су да направе „брејк“, о чему је причао и Александар Благојевић у изјави пред први меч полуфиналне серије.

Прави тест за форму наше екипе свакако ће бити меч у Пазару, а победа на старту би дефинитивно вратила и психолошку предност на нашу страну. Црвено-бели су одлично отворили ову сезону, онда везали неколико пораза, па би „брејк“ и дефинитивно потврдио да је тим поново на правом путу.

Полуфинална серија игра се на три победе, а други пар чине екипе Војводине и Јединства из Старе Пазове.

Идемо до нове победе!

Полуфинале плеј-офа, први меч

Нови Пазар – Црвена звезда,

Дворана: „Пендик“, Нови Пазар, недеља, 26. 03. 2017. године, 18h

Повезане вести

Leave a Comment