Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноДомаћи шампионатФудбал

Црвена звезда – Јавор: Гроф одабрао 18 играча али меша карте! (17 сати, Аренаспорт)

Фудбалери Црвене звезде састају се данас од 17 сати на Маракани са Јавором у оквиру 26. кола Суперлиге.

За овај меч Миодраг Божовић највероватније ће одморити нападача Ричмонда Боаћија, који би требало да меч почне са клупе и уђе само у случају да то буде неопходно обзиром да незалечену повреду задње ложе. Додајмо да у протоколу нема овај пут искусног Сикимића него да је ту леви спољни Стефан Милошевић.

Очекује се да меч почну: Манојловић – Петковић, Фримпонг, Луковић, Анђелковић – Ле Талек, Доналд – Плавшић, Канга, Руиз – Вујаклија.

За овај меч Божовић је одабрао следеће играче:

Филип Манојловић, Немања Супић, Марко Петковић, Душан Анђелковић, Стефан Милошевић, Александар Луковић, Абрахам Фримпонг, Дамјан Ле Талек, Мичел Доналд, Марко Полетановић, Ненад Милијаш, Гелор Канга, Џон Руиз, Срђан Плавшић, Лука Аџић, Срђан Вујаклија, Немања Милић, Ричмонд Боаћи.

Судија утакмице је Владо Глођовић, а помоћници су Нађ, Сантрач и Поточан.

Меч почиње од 17 сати из директан пренос на Аренаспорт 1.

Повезане вести

12 comments

milanko glisic мар 12, 2017 at 17:01

Apsolutno se slazem da je ogromna sramota za Zvezdu da joj desni bek bude najgori desni bek u ovoj ligi i najgori desni bek u istoriji Zvzde. Najveca rupa u obrani i vecina golova u vaznim utakmicama je pala preko njega. Ogromna steticina joja provede 80 minuta u napadu bez valjanog centarsuta i bukvalno bez asistencije. Terzicev sticenik. .Ko ne vjeruje koja je on ruka naka pregleda golove koje prima Zvezda i njegove reakcije i kretanje. Uzas. Cupan kosu na pominjanje njegovog imena. Samo neznalica ilu njegov prijatelj moze da hvali ovakvu rupu od igraca. Ako hocemo da budemo ozbiljan klub nemojmo molim vas o takticki i tehnicki nepismenom igracu kao sto je Petkovic. Za mene je najveci zvezdas samo onaj koji gine za klub bori se i igra dobar fudbal a ovaj nema nista od toga.

Reply
dejo мар 12, 2017 at 16:30

Grofe svidja mi se sastav Crvene Zvezde al mi se ne svidja sto umjesto na mjestu desnog beka i lijevog beka ti ne igraju naprimjer Viveiros i Milosevic sto se napada Crvene Zvezde Crvena Zvezda nikad nije igrala sa jednim napadacem ,vazda su znali igraci Crvene Zvezde sto hoce Grofe ako ne umijes da uneses pobjednacki mentalitet u Crvenu Zvezdu idi Grofe kad se zavrsi prvenstvo Srbije

Reply
Gojavelemaster мар 12, 2017 at 14:07

Grofe, odlazi, više!!! Gušiš klub!!! Vratite Saleta Jankovića ili nekog istinskog zvezdaša!

Reply
Goran мар 12, 2017 at 14:03

ZVEZDO I GROFE ZGAZITE IH SVE!!!

Reply
Zvezdas od 1958-e мар 12, 2017 at 13:44

Мени се чини да се Руиз форсира, како би га се ослободили на лето за бар неки еврић. Ако то није у питању, онда стварно не видим сврху његовог појављивања у екипи. Могло би се исто питање поставити за још неке играче, затим зашто се гомила играчки кадар који не добија шансу итд. Али сачекајмо крај сезоне, ма какав био, па да видимо шта и како даље и што је много битније са ким. Како у тиму, тако и на клупи и управи.

Reply
pera мар 12, 2017 at 14:16

Vidiš za razliku od tebe ja ne mislim da Ruiz nema svoje mesto u timu. On je pokazao na prošloj utakmici da kada hoće i može ali trener treba da mu jasno stavi do znanja da se fudbal ne igra unazad nego unapred. Momak sa takvom brzinom nikad ne pokušava da prodje protivnika da odigra dupli pas unapred i stvori šansu već proigrava unazad kao baba. Možda bi i tim dobio više da rotiraju Plavšić i on strane jer je smešno gurati levaka desno a dešnjaka levo u napadu. Za Andjelka sam konstatovao da je u odbrani rupa jer je fizički inferioran i da se gura na krilo. Šta je sa Riletom.Zvezda u Beogradu ne sme da igra sa jednim napadačem. Očekujem od Grofa da do kraja prvenstva svako od ovih talentovanih klinaca igra svoje utakmice i da tako dobijemo njih 5 – 6 do kraja sezone u startnih 11. Ako je pameti ove momke treba spremati da timski preuzmu igru kluba za ubuduće. Ako imamo supertalentovani mladi tim onda je logika da mi krenemo od naredne sezone u žestok rad i oslanjanje na klince i vratimo klub gde mu je mesto. Niko sa strane ne može da radi ono što moraju ljudi u klubu. To presipanje mladih igrača u prvi tim mora da vrati klub na evro scenu. Nikakvi isluženi stranci ma koliko oni trenutno koristili klubu ne smeju da budu njegov oslonac.

Reply
Dejo мар 12, 2017 at 13:08

Treba dati sansu Milosevicu! A, zasto igraju Ruiz, Petkovic i Kanga to je valjda samo Bozovicu jasno! Veoma me interesuje kako ce odigrati Vujaklija jer mnogo od njega ocekujem.

Reply
Србин са Космета мар 12, 2017 at 15:32

Веома често се слажем са твојим мишљењем,али никада никог нисам увредио,као што си ти мене и назвао ме Косовским јунаком.За твоју информацију имам 52.године,и пређем 800 км.да бих гледао Звезду против Рада,Бачке…Мислим да си,као и многи,неправедан према Петку(велики борац,звездаш,после повреде још није онај стари,али биће),за Руиза и Кангу се слажем.Мишљења сам да треба дати много више минута Ан.Луковићу,Аџићу,Рачићу,Илићу,Романићу,Јовељићу,Николићу,јер ће се њиховом продајом добрано смањити дуг.

Reply
dejo мар 12, 2017 at 16:53

Srbine sa Kosmeta Petkovic je trebao bit prodat da bi Crvenoj Zvezdi bilo bolje jer je velika promaja bila na desnoj strani koju on pokriva u kvalifikacijama za LS i LE ,postujem vase godine ,sto se Zvezdine djece uvjek sam za to da igraju ispred nekog igraca sa strane nije bitno koja je zemlja u pitanju ,mislim da Crvena Zvezda treba da bude Privatizovana sto prije to bolje najbolje bi bilo da je kupi Gasprom jer je generalni sponzor on

Reply
delija momak мар 12, 2017 at 12:38

Samo mi objasnite zašto igra Ruiz? Srnić je zvezdino dete i izginuo bi za svaku loptu. Pavkov moda da bude na klupi umesto Milića, dečko se protiv Bačke dva puta sapleo na loptu. Treba dati šansu Miloševiću, Anđelković je dobar ali je mator, grba mu ispala, kao kamila je kad trči. Sve dok budemo imali ovoliko stranaca u timu za nas je Evropa nemoguća misija

Reply
Otpisani101 мар 12, 2017 at 11:20

Neverovatno…pavkov vredi 300 000 i nije ni u protokolu…..a i srnic ,kakav god da je ,bolji je od ruiza i milica a nije ni u protokolu…jedino je dobro sto nema sikimica…eee moj grofe,ti si trazio i srnica i pavkova…daj boze da osvojimo titulu i konacno se oprostimo i rastanemo od grofa na kraju sezone…ide evropa a grof nije za evropu…to je surova istina…

Reply
Hadži Dragan мар 12, 2017 at 10:15

A sto Pavkova dovedoste kad mu ne pružate šansu?Dečko uopšte nije loš,ali mu treba dati priliku.

Reply

Leave a Comment