Moja Crvena Zvezda
Куп СрбијеФудбал

Лазовић: „Сами себи направили драму“

Један од најбољих појединаца Црвене звезде у текућој сезони, Дарко Лазовић, на утакмици Купа Србије против Баната, уз Вешовића, био је један од бољих у редовима тима Роберта Просинечког, али не и на нивоу неких својих претходних партија.

Очекивали смо лакши посао. Желели смо што пре да постигнемо водећи гол, али у томе нисмо успели. Како је време одмицало, постајали смо све нервознији и апатичнији. Контрадикторно звучи, али пренуло нас је искључење нашег голмана, и тек у последњих 15. минута смо донекле личили на екипу и играли добро. Сматрам да нам оваква драма и трилер од утакмице, нису били потребни, али опет, и са таквом игром смо прошли даље. Не знам шта би се десило да су победника одлучивали једанаестерци, нисам размишљао о томе – рекао је наш млади крилни нападач, коме се и поред пролаза по изразу лица могло уочити видно незадовољство партијом коју су пружили он и његови саиграчи.

Повезане вести

6 comments

deki s окт 26, 2011 at 22:50

http://www.youtube.com/watch?v=3bfvxCivVYE&feature=related
predlog Prosineckom kako da poboljsa komunikacuju sa igracima

Reply
Aca_Delija окт 26, 2011 at 19:05

OCEMO <3 NA TEREN!!!!

Reply
veliki Zvezdas окт 26, 2011 at 18:57

Zelimo da otidju iz Crvene Zvezde Adzic sportski direktor ,Vesic ,ne zelim sumljive ljude blizu Crvene Zvezde Lukicu ,zelimo za sportskog direktora Mihajlovica Lukicu ,pozovite ga da dodje u Crvenu Zvezdu jer takav bivsi sjajni igrac treba Crvenoj Zvezdi na toj funkciji ,jer je on sjajna licnost za obavljane te pozicije sportskog direktora u Crvenoj Zvezdi

Reply
ZmajOgnjeni окт 26, 2011 at 16:05

Kad sam ovde napisao da su u Zvezdi profesionalci samo Lazovic, Evando i Adi lupali ste minuse a juce ste svi to pisali. Jedina razlika izmedju nas i Banata su juce bili upravo oni!

Reply
Drizd окт 26, 2011 at 12:29

http://www.facebook.com/KKZvezda?sk=wall i ovu takodje verijte mi ovo su vise Grobarske nego Zvezdaske stranice.

Reply
Drizd окт 26, 2011 at 12:27

http://www.facebook.com/zvezdabeograd1

Molim vas prijavite ovu stranicu.

Reply

Leave a Comment