Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Манојловић: „Овакви мечеви подижу самопоуздање екипи!“

У узбудљивој утакмици против Војводине која је завршена победом Црвене звезде од 3:2 доста посла имао је чувар мреже црвено-белих Филип Манојловић.

Млади голман је у више наврата одличним интервенцијама помогао екипи да дође до преокрета.

Драго ми је што смо наставили серију без пораза, иако утакмица са Војводином није почела онако како смо прижељкивали. Ипак, два брзо примљена гола нам нису пољуљала самопоуздање, преузели смо иницијатива од противника након првих десет минута и искрено сам веровао да можемо до преокрета. У другом полувремену смо били бољи ривал на терену и било је само питање ко ће од наших играча отворити серију голова. После тога је све било много лаксе — рекао је Манојловић.

Млади чувар мреже одлично је реаговао код неколико изгледних напада домаћина.

Било је неколико њихових напада за које ми сви кажу да су лопту већ видели иза мојих леђа. Драго ми је да смо се након првих десет минута игре одлично бранили, то је заслуга целе екипе, не само моја. Сигурно ћу из овог меча имати шта да научим, а неке интервенције ће ми много значити за самопоуздање.

Следећи испит за младог голмана заказан је у недељу када Црвена звезда дочекује Јавор.

Утакмице као ова са Војводином, велики прокрети, увек подижу самопоуздање екипе. Видим и по својим саиграчима, сви смо срећни што смо доказали да имамо чврст карактер и да никада не одустајемо. Очекујем да ћемо наставити у истом ритму. Верујемо у себе и једва чекамо наредни меч — рекао је Манојловић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

patrik klajvert мар 11, 2017 at 19:51

dobar si ti ti nego ovi do teebe nevaljaju

Reply
dejo мар 10, 2017 at 13:28

Manojlovicu ti samo nastavi tako ,vjerujem da mozes da budes bolji nego prije tebe golmani u Crvenoj Zvezdi a saigracima Crvene Zvezde poruci da ne igraju kao babe nego da ginu za Zvezdin grb i dres

Reply
Mile мар 10, 2017 at 12:20

Gde vam je bilo samopuzdanje na poslednja dva derbija?????????

Reply

Leave a Comment