Moja Crvena Zvezda
Архива

Veseljko se vraća kući?

Veseljko Trivunović

Prema navodima pojedinim medija, jedno od pojačanja u zimskom prelaznom roku mogao bi lako da bude Veseljko Trivunović(30), trenutno fudbaler OFK Beograda.

Trivunović je Zvezdino dete, a imao je četiri godine i profesionalni ugovor, međutim nikada nije dobio šansu u prvom timu, iako je nekoliko priprema odradio sa prvotimcima. Bio je pozajmljivan Loznici, ubskom Jedinstvu, Radničkom iz Obrenovca, i na kraju ponovo Jedinstvu. Potom je Veseljku istekao ugovor, i on je nastavio dalje svojim putem. Igrao je za ČSK Pivaru i Mladost iz Apatina, odakle dolazi u Vojvodinu, gde provodi dve godine i odigrava 42 utakmice, postignuvši dva gola.

Prošle godine se priključio OFK Beogradu, gde je potpisao dvogodišnji ugovor, i postao glavni kreator igre. Ubeležio je 34 utakmice i 4 gola za „romantičare“, a koliko je opasan na terenu, pokazao je na nedavnoj utakmici sa našim timom na „Marakani“.

Obzirom da Trivunoviću ugovor ističe idućeg leta, sportski sektor Crvene zvezde planira da to iskoristi, i privoli novopečenog reprezentativca na povratak u matični klub.

Da li će ovim pojačanjem biti rešeno pitanje plejmejkera ekipe, ili samo dovedeno jedno od pojačanja za toliko kuđeni vezni red, ostaje da se vidi.

Повезане вести