Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Рендулић промовисан у Ордабашију

Рендулић

Зоран Рендулић је и званично постао нови фудбалер казахстанског Ордабашија.

Рендулић је имао дозволу од клубада преговара са заинтересованим клубовима, а избор је пао на Ордабаши, са којим је брзо склопљен договор.

Рендулић је у Црвену звезду стигао као прво појачање у летњем прелазном року 15.јуна 2015. из Чукаричког након освојеног Купа Србије и као члан најбољег тима Суперлиге. Планиран је за прво име одбране испред Предрага Рајковића, али је врло брзо изгубио место у првој постави, и често имао проблема са повредама.

Са Црвеном звездом је освојио титулу прошле сезоне, а укупно је одиграо 25 утакмица уз један постигнут гол, у Лучанима против Младости ове сезоне. Његов утицај на атмосферу у свлачионици је често истицан и од саиграча и од тренера Божовића.

У каријери је пре Црвене звезде и Чукаричког наступао за Ремонт, Борац из Чачка, Јавор, аустријски Рид, Гренобл, Поханг Стилерс у Јужној Кореји и Шенјанг Шенбеи у Кини.

Ордабаши је протеклу сезону завршио на четвртом месту шампионата Казахстана, понављајући успех трећу сезону, што им је уз освајање Купа 2011. највеће достигнуће у клупској историју. У 1.колу квалификација за Лигу Европе прошло лето је испао од Чукаричког.

За Ордабаши је до зимус наступао још један бивши играч Црвене звезде, Филип Касалица, који се у зимском прелазном року преселио у Крушевац, и појачао Напредак.

Срећно, Рендула.

Повезане вести

3 comments

Zoran феб 25, 2017 at 07:32

Zasto nigde nepise o uslovima ?koliko je dobila Zvezda ?koliko igrac? Dali smo ostali duzni Rendulicu? Kada ce da nas tuzi?Dali ce tuziti klub ili onog koji ga je doveo u Zvezdu? Puno pitanja a odgovora nema.

Reply
Boris феб 25, 2017 at 15:04

Dobio je papire i otišao kao slobodan igrač. Piše da je imao dozvolu da pregovara, otišao kao slobodan igrač.

Reply
dejo феб 24, 2017 at 23:17

Zelim ti svu srecu u nastavku karijere Rendulicu ps inace realno bio si prespor za stopera Crvene Zvezde ,sto se sadasnjih stopera tice Crvene Zvezde Lukovic prespor iako je kapiten bolje bi bilo da zavrsi karijeru sto prije to bolje za Crvenu Zvezdu ,Frimpong on treba da igra jednog od stopera uz njega Racic stoperski tandem Crvene Zvezde zasto se bjezi od tandema Frimpong – Racic evo ja sam gledao pripremne utakmice Crvene Zvezde za mene su obadvojica odigrali izuzetno dobro to sto sam ih gledao a mislim da bi se njih dvojica sjajno slagali

Reply

Leave a Comment