Moja Crvena Zvezda
Архива

Fudbaleri slavili na Banjici!

Miloš Trifunović

Fudbaleri Crvene zvezde prvi su klub koji je ove sezone uspeo da savlada Rad na Banjici, slavivši u 12. kolu Jelen Superlige sa 1:0 (0:0)! Da zadatak bude teži, pobrinuo se levi bek našeg kluba Stevan Reljić, koji je na ovom susretu dobio prednost u odnosu na Tošića, te povređenog Ignjatijevića. On je u 58. minutu ubeležio drugi neoprezan start na utakmici, i ujedno i drugi žuti karton, što je značilo samo jedno – put u svlačionicu.

Dva minuta kasnije, Kristić je bio prinuđen da u igru ubaci Tošića, koji je zamenio Koromana, te Trifunovića, koji je zamenio Jeftića, koji produžava svoj golgeterski post. Međutim, ako posti Jeftić, ne posti Trifunović, koji je samo dva minuta posle ulaska postigao jedini gol na utakmici, glavom, u svom stilu. Trifunović je ovim golom po šesti put ove sezone zatvorio usta kritičarima koji dovode u pitanje njegov kvalitet.

Rad je na svom terenu bio veoma opasan protivnik, imao je dve šanse koje je bilo teže promašiti nego pogoditi, međutim nije uspeo da dođe do gola u mreži Stamenkovića. Pri kraju meča isključen je i trener Kristić, kada je posle nedosuđivanja očiglednog prekršaja nad Trifunovićem burno protestvovao i ušao u teren.

Stadion: FK “ Rad“
Gledalaca: 2000
Sudija: Majo Vujović

RAD : Borjan, Todorovski, Koković, Ranđelović, Dimitrijević, Jovanović, Pajović, Luka, Andrić, Jovančić, Leković.
Rezerve: Danilović, Čotra, Milivojević, Mitrović, Kojić, Stanojević, Malbašić.

CRVENA ZVEZDA : Stamenković, Adi, Mikić, Ninkov, Reljić, Savio, Bogdanović, Vešović, Koroman, Jevtić, Kaluđerović.
Rezerve: Bajković , Tošić, Spajić, Trifunović, Binić, Kadu, Milovanović.

Повезане вести