Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Дерби кола у Новом Пазару

Одбојкаши Црвене звезде ће у суботу гостовати екипи Новог Пазара у оквиру тринаестог кола Суперлиге Србије. С обзиром да су у питању тимови који тренутно заузимају другу и трећу позицију на табели, очекује нас дерби утакмица.

Одбојкашки клуб Нови Пазар је основан 1977. године, а од пре две сезоне сезоне су чланови најјачег ранга домаћег шампионата. Прошла сезона им је била најуспешнија у историји клуба, а ове су најавили и борбу за трофеје. Прилично су променили тим пред ову сезону, и са новим тренером не крију амбиције. Наша екипа тренутно има скор од десет победа и два пораза, док су Новопазарци одиграли меч мање и стигли су до девет победа у једанаест утакмица. У првом делу сезоне, Звезда је на свом терену била боља од Новог Пазара након пет сетова, и преокрета, с обзиром да су гости водили са 2:1.

Александар Шкрбић, примач наше екипе, који се опоравио од повреде, изнео је своја оечкивања пред меч за званични сајт нашег одбојкашког клуба:

„Наша очекивања од утакмице у Новом Пазару су највиша. Као и пред сваку утакмицу верујемо у победу. Предстоји нам дуг пут, а ушли смо и у период када је пред нама веома згуснут распоред мечева. Нови Пазар игра добру одбојку и резултати су им из сезоне у сезону све бољи. Међутим, ми морамо да радимо оно што најбоље знамо и да играмо нашу игру. Морамо да испоштујемо договор са тренерима и верујем да резултат неће изостати.“

Идемо до нове победе!

XIII коло Суперлиге Србије:

Нови Пазар – Црвена звезда,

Дворана: „Пендик“, Нови Пазар, субота, 28. 01. 2017. године, 18h

Повезане вести

Leave a Comment