Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Звездине даме дочекује Динамо у првој утакмици у 2017.

Шампион пао пред Звездиним дамама

Одбојкашице Црвене звезде започеће 2017. годину на домаћем терену, мечом против екипе Динама из Панчева. Црвено-беле су имале солидан први део сезоне, а утакмица 11. кола Суперлиге Србије биће добра прилика да се најави још боља година.

Динамо из Панчева бележи одличне резултате ове сезоне и најпријатније су изненађење домаћег првенства. Екипа која је по правилу завршавала у другом делу табеле тренутно заузима четврто место и не посустаје са добрим партијама. У 10 одиграних утакмица забележили су седам победа (убедљивих 3:0 над Визуром) уз три пораза (Јединство СП, ТЕНТ, Железничар) и освојили 20 бодова. Такође, сјајан резултат направили су у Куп – елиминисали су Крагуј, а потом и фаворизовани ТЕНТ и обезбедили место на Финалном турниру. Екипу из Панчева предводи сјајни коректор  Нина Коцић, која просечно бележи 17 поена по утакмици.  Дугогодишњи тренер екипе је Александар Владисављев.

У утакмици првог дела сезоне црвено-беле су поражене од Динама са 3:2 у врло квалитетној и узбудљивој утакмици. Изабранице Мирјане Мусулин имају два бода мање од Динама и евентуалном победом замениле би Панчевке на четвртом месту. После две врло добре утакмице са Визуром у Купу, које су црвено-беле изгубиле у неизвесним завршницама, главни фокус је на домаћем првенству и покушају да се обезбеди што боља позиција пред плеј-оф.

Утакмица у УСЦ ,,Вождовац“ на програму је у четвртак, 12. јануара са почетком у 18.00.

Повезане вести

Leave a Comment