Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Каду и Вилотић: „Убедљиво“

Каду Мендес пружа најбоље партије од свог доласка у Црвену звезду. Сјајни Бразилац је данас најпре начео Металац, а потом и дуплирао Звездину предност.

„Више ми се свиђа први гол, лопта ми је одлично „села“ и драго ми је што сам погодио.  Дражи ми је, јер је донео Звезди предност и јер је одредио даљи тог меча“,  каже Каду, који је током утакмице често био фаулиран од стране фудбалера Металца.

„Све је то било у жару борбе, осим једног старта када сам ударен без лопте. Осећам се добро, и нема никаквих последица“, задовољан је Каду.

Милан Вилотић је честитао Металцу на храброј партији.

„Остварили смо убедљиву победу, задовољан сам игром. Доста је допринело и то што се Металац није бранио као у претходним утакмицама него је играо отвореније, што је и нама олакшало посао јер је лакше играти против екипа које се не бране свих 90 минута“, рекао је Вилотић.

Повезане вести

3 comments

MILAN KG окт 16, 2011 at 01:42

svaka cast kadu priznajem pljuvao sam kadua i pisao da ga treba oterati i ne samo ja vec i mnogi drugi a on nam je svima zapusio usta svojim sjajnim igrama da nije njega bili bi peti na tabeli svaka cast majstore izvinjavam se za svaki negativni komentar na racun kadua alal mu vera igra ko car.

Reply
Delija SM окт 16, 2011 at 22:31

Po mojoj proceni oko 100e,da si ga prodavao kada je Robi dosao isao bi i vise.100e je neka realna cena za dres koji ima vise od 20god.

Reply

Leave a Comment