Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Гроф одлучио!

Миодраг Божовић донео је коначну одлуку око останка у Црвеној звезди! Након неколико недеља сада је и дефинитивно јасно да ће искусни стручњак наставити рад у свом клубу и покушати да одбрани титулу шампиона Србије.

„Моја одлука је да остајем у Звезди и настављамо заједничку мисију са јасним циљем да поново освојимо титулу“ рекао је Гроф за „Хотспорт“.
Клуб сада може у миру да се позабави довођењем играча, а нови играчи су већ Милић из Спартака и Вуjаклија из Борца, док се преговара око долазака неколико дефанзиваца и једног страног везисте.

Повезане вести

34 comments

vladimir дец 27, 2016 at 08:35

nisam ni sumnjao da ce veliki trener drugacije da odluci,nemamo igru vec dugo,stadion nam sve prazniji,sad se najavljuju neka sumnjiva pojacanja,gde sve ovo vodi…

Reply
Mississauga дец 27, 2016 at 00:06

Sanjam trenutak kada ce se Zvezda privatizovati. Ovu lakrdiju necu da gledam. Ovo sta se radi , vredja inteligenciju svakog navijaca Zvezde. Ovakav netrener nije postojao u Zvezdi bar poslednjih 35 godina , koliko odprilike i pratim Zvezdu. A o upravi , ne bih trosio reci. Sve moj do moga. Jednom recju – KATASTROFA !!!

Reply
MILAN KG дец 26, 2016 at 21:57

Grofa cenim kao coveka on je za nasu ligu Jup Henkesli i Kapelo u jednom tu nema dileme, ali koga od nas ovde zaniaju Lucani,Javor,Backa….?! on je pokazo da za evropu nije bude li ostao u julu dozivecemo isto sto smo doziveli od Kairata,valete,Ludogoreca,Sasuola… kad je o pojacanjima rec ja sam za domace igrace bolje domaci nego neki stranac polutan koji dolazi kao i obicno kao slobodan igrac jel je vec sest meseci bez kluba ili ako je imao klub tamo je bio u trecem planu a ovde ga najavljuj kao bomubu!!! i to dodju ovde da lepe pare kad se pogleda u kakvoj drzavi zivimo to su pare za nase uslove plus tim starnim poluigracima ozivljavamo karijere na ustrb nasim omladincima ja sam ubedjen da su milosevic,Ilic, sada Milic,Vujaklija, Planic… proivatne kombinacije Terze,Blaze,Simovica…

Reply
pera дец 27, 2016 at 06:42

Jedini realni tekst ovde navijača kluba. Neki ljudi imaju konstantnu potrebu da nekoga smenjuju da su nezadovoljni a ovde postoji samo jedna činjenica da se radi o sportu i da se radi kako ti reče o standardu države u kojoj živimo. Zvezda je zadužena ali ko još u ovoj srbijici nije zadužen. Svi veliki stručnjaci komunističkog doba su osetivši mogućnost i bezgraničnu vlast zaduživali sve firme u kojima su bili pa tako i ovi u Zvezdi. Njima dobro a narodu korica hleba. Ova naša Zvezda održava mnoge od nas u ambicioznom stanju jer je sve ostalo sem sporta otišlo u pm. Zato se i trvimo po forumima pokušavajući kao obični smrtnici da pomognemo tu našu Zvezdu. Mnogo lepo si druže konstatovao da u klubu ima masa klinaca koji nemaju šansu da se dokažu. Ne može igrač da se dokaže na jednoj utakmici gde odigra par minuta on mora da ima šansu da odigra na svakoj utakmici bar po pola sata. Kad se pokuša da tako odradi par utakmica i slepac vidi da li se klub na njega može ili ne može osloniti. Stranci, pa to samo budala vidi da od njih ne može da se napravi tim respektabilne igre za Evro takmičenja. Njih treba da bude ali kao pojačanja dakle dva tri igrača koji imaju veći kvalitet od domaćih. Tenedencija da mi imamo 6 od 11 u startnoj postavi je pucanj u nogu. Moramo da rasteretimo roster neki igrači nisu nivoa koji mi zahtevamo i treba napraviti kostur od 16 igrača a da ostali igrači budu upravo takvi potentni mladi igrači na kojima klubg može zaraditi ali ne pojedinci oko kluba a da ovi odlaze džabe. Pamet u glavu.

Reply
Otpisani101 дец 26, 2016 at 20:35

Grof ostaje i samo se pitam da li su milic i vujaklija njegove zelje…mora da se kaze da grof velike utakmice koje je imao u zvezdi nije pokazao da je kvalitetan trener i to je surova istina…ali i da je zvezda igrala ove jeseni najgori fudbal u istoriji je nebuloza…sa jankovicem se vovodina izivljavala nad zvezdom a bogami i ofk beograd…stojanovic je titulu na prolece osvojio a bajkovic mu bio najbolji igrac…dakle u bliskoj proslosti igrala je zvezda i mnogo gore…sto se tice terzica…mozda se tali s menadzerima,mozda je i lopov,ali grofu je doveo skoro sve sto je trazio,prolazi uefine kontrole,plate kasne ali isplacuje fudbalerima…posteni su doveli zvezdu do gasenja,izbacili zvezdu iz evrope,zavrsavali sezonu u minusu po20 bodova iza komsija itd…to je istina a vi ponovo prizivajte postene kojima je didtribucija i struju iskljucila na marakani…

Reply
Realno дец 26, 2016 at 22:58

Skroz realan komentar.

Reply
Dark дец 27, 2016 at 00:42

Slazem se za Terzica potpuno.
Ali da li mislis za trenera koji dobija 250.000-300.000 po sezoni titula najvece dostignuce.
Pazi igrace na terenu on bira. Ako mu ih bira neko treci , ako je Zvezdas i zeli klubu najbolje trebao je da kaze to i ode.
Ovako je pokazao da niti smo spremni, niti uigrani , nijedan igrac od mladjih nema zapazenu ulogu u timu, pojacanja ne napreduju, nemamo tim, nadigrava nas u nasoj ligi ko god stigne, kad pobedjuje pametuje, kad gubi drugi su krivi. Pametnom dosta. Niti sam za Jankovica, Lalatovica ili Stojanovica.
Nama treba trener STRANAC, Nemac ili Holandjanin za razvoj mladih i lepu i dopadljivu igru.

Reply
Napred Zvezdo дец 27, 2016 at 16:33

Za takve trenere koje si ti zamislio trebaju PARE!

Reply
Dark дец 27, 2016 at 18:25

Za 250-300.000 koiko dobija Bozovic moze da se dovede dobar trener.

Reply
Napred Zvezdo дец 28, 2016 at 03:42

Problem je sto cak i da neko pristane na tu platu, nece da dodje u Srbiju!

Dark дец 28, 2016 at 17:58

Pa nek se potrude malo da nadju nekog ko hoce. Lakse je dovesti dobrog trenera, nego svake pola godine obnavljati tim jer nam talenti odlaze za male pare, bez ukazane sanse a dovode se skupi stranci posle povreda ili neigranja koji odlaze posle pola godine sa velikim parama iz kluba. O igri da ne komentarisem.

Napred Zvezdo дец 30, 2016 at 17:11

Ako mislis da je sve tako jednostavno kao sto pises – zasto onda ne pocnes da radis u nekom klubu?
Sigurno ces da ostvaris velike rezultate, jer je sve to za tebe tako lako…

Vuja NBG дец 26, 2016 at 19:52

Grofe dovedi iz naše lige samo Maraša i Pavkova,svi ostali su boranija.Naravno i jedno do dva dobra inostrana pojačanja.

Reply
Hadži Dragan дец 26, 2016 at 19:40

Grofe,vrati nam igre iz jeseni 2015-e i svi ćemo biti presrećni.U protivnom ni nas 3-4000 najupornijih neće više biti na tribinama.

Reply
Estrella Roja дец 26, 2016 at 18:34

Sada mogu da krenu menadžerski igrači iz raspale lige da pristižu kao na traci. Vujaklija i Milić su već skoro pred potpisima a ostali neka se pripreme, to kod trenera sa integritetom ne bi moglo da prođe. Mnogi pominju privatizaciju kao rešenje, a praktično mi smo već dvadesetak godina privatizovani kolektivnim udruženjima tzv. vođa navijača, najbestidnijeg fudbalskog mafijaškog lobija i političkih marioneta koji su se kao pijavice navukli pod našu kožu. Nema tu nade za fk Crvena Zvezda. Što se mene tiče mogu da ga i ugase, potpuno sam indiferentan prema dešavanjima u nekada voljenom klubu. Zašto bih se nervirao kad se većina direktno ili indirektno zadovoljava prvim mestom u raspaloj ligi, bez pretenzija da se napravi odlučujući iskorak u Evropi. Ne, hvala!

Reply
kastiljo дец 26, 2016 at 19:03

Uz svo postovanje za decka,Milica im necu oprostiti pa makar het-trik u derbiju dao….Decko je po kvalitetu losiji od Gavrica koji je,eno ga,odigrao 82minuta u Vosi…Smejurija od kombinacije,smeju nam se u facu.

Reply
LA[K]I дец 26, 2016 at 20:34

Milica je 2009. trazio Liverpul, a 2011. Aston Vila. Ja sam ga gledao nekoliko utakmica u Spartaku, i stvarno apsolutno nista nisam video. Pravo je cudo kako decko uopste u Spartaku igra. Za njega je Mudrinski izmislio fudbal. A sto se mene tice u derbiju moze i 5 golova dati, ako se ne pokaze u Evropi (a nece) to mu brise svaki ucinak iz domaceg prvensta.

Reply
kastiljo дец 26, 2016 at 20:44

To ko je njega trazio pre 7 godina je totalno nebitno…Tad je imao 19 i verovatno bio medju onima sto se isticu u svom uzrastu,s tim je i logicno da ozbiljne ekipe sa ozbiljnim skauting sluzbama isprate razvoj fudbalera.Secam se price da je Petkovica Man.Utd pratio godinu-dve pre nego sto je dosao kod nas. Bojim se da ce nas groblje prestici,pogotovo ako im ostane onaj brazilac.

Reply
LA[K]I дец 26, 2016 at 21:04

Slazem se da nema veze to ko ga je ranije trazio, to sam neveo samo jer ne mogu da verujem da je decko nekada bio veliki talenat, a da sada pojma sa fudbalom nema. Jedino je kvalitet pokazao u utakmici sa Borcem kada je dao 2 gola. Mislim da ove sezone mozemo do titule, ako dovedemo dobrog napadaca, i bar jednog dobrog stopera. Nije nas tim toliko los koliko mi mislimo, ali je problem u tome sto tamo gde „skripi“ mi dovodimo jos gore igrace. Samo se plasim da neodu Donald i Le Talek. Ako oni odu tesko da im mozemo naci adekvatne zamene.

LA[K]I дец 26, 2016 at 20:16

Odlican komentar. Ja sam za to da dovedemo igrace koji se isticu u nasoj ligi. Milic to definitivno nije. Dosta bi bolje bilo da smo doveli Pavkova iz Radnickog, pa makar se ispostavio kao promasaj. Decko ima potencijala, sada je u tim godinama kada treba da se vidi ima li kvaliteta za nesto ozbiljnije ili ne. Pogodio si i ovo sa mafijasima koji drze klub. Ako pratis desavanja u srpskom fudbalu videces da je UEFA podizala istrage protiv Spartaka i OFK Beograda zbog namestanje utakmica. FKCZ najvise igraca dovodi bas iz ta dva kluba. Ja sam 100% siguran da je tu upitanju ozbiljna pljacka preko ledja naseg kluba.

Reply
Estrella Roja дец 26, 2016 at 20:44

Nervira me što makar neka legenda kluba ne podigne glas protiv očiglednih mućki preko leđe fk Crvena Zvezda. Kao da su svi zadovoljni situacijom, čak i revnosni kritičari poput Duleta Savića ni reč nisu progovorili. Naravno kod većine je prisutan strah…ali propadanje takvog giganta kao što je naš klub treba da izazove poneki disonantni ton ako ne i mnogo jače reagovanje. Mladi talenti ne žele da dolaze u Zvezdu i to je masovna pojava, a sve je to posledica vođenja kluba na dosta sumnjiv način. Voleo bih da postoji tračak optimizma, međutim to je skoro pa nadrealna pozicija.

Reply
Dark дец 26, 2016 at 17:04

Ako si odlucio neka bude. Neka nova godina donese i nesto novo i dobro. Ali vidi pa da i mi pocnemo igrati fudbal posle priprema. Ako nastavis po ovogodisnjem receptu imamo velike sanse da budemo treci. A Evropu iskreno Grofe sa tobom na klupi necemo videti.
Ti budi smeker pa pokazi sad ko si na terenu a ne izjavama po stampi i zacepi usta nama svima koji sad neznamo da li da placemo ili da se radujemo.

Reply
italy дец 26, 2016 at 17:56

Sa ovim igrackim kadrom bilo koji trener da dodje necemo videti Evropu tako da ostavite se demagogije i pustite Bozovica na miru….

Reply
igor дец 26, 2016 at 19:44

Ove igrace je on trazio !!!

Reply
italy дец 27, 2016 at 14:09

Shodno parama koje su mu na raspolaganju(NULA EVRA) je birao i igrace a to su slobodni igraci bez obstecenja a takvi su najcesce macka u dzaku pa ti sad vidi koje su jos opcije bile.Domaci klubovi svoje igrace cene mnogo,(oko 700hilj.do milion)zvezda te pare nema pa poseze za strancima…A sto se tice izbora pa sve do jedna uprava je gresila u izboru igraca a ova cini mi se najmanje.

Reply
Dark дец 27, 2016 at 18:28

Moze bar fizicki da ih pripremi a ne da gledamo Mucenika Mouce-a kako nemoze da potrci 6 meseci. Svi su mu padu forme i oni sto su sad dosli i oni sto su tu 2 godine.

Dark дец 27, 2016 at 18:38

Ustvari dosta polemisanja oko Grofovog minulog rada. Nastavak u sledecem broju. Ja mu dajem max jos tri meseca u Zvezdi ukoliko se nesto drasticno ne promeni u igri. Ako se ne promeni mozemo sad zaboraviti titulu i evro kupove.

Dark дец 26, 2016 at 19:47

Kad prosle godine nije mogao nece nikada. Ne samo zbog igraca vec zbog cinjenice da godinu dana nemozemo da se sastavimo ni u domacem prvenstvu. Neznam sta vi ocekujete da mu Terza dovede Mesija ili Ronalda. Meni sve izgleda da i on to ceka. Da nas vajni trener nije letos protiv Ludogoreca igrao u startnoj postavi sa Muceom i Ruizom pravo sa Surcina, nespremni itd mi smo mogli bar u LE. A ti navedi ijednog trenera od Piksijevog doba pa naovamo kome je vecina glavnih igraca zadrzana da bi se plasirali u LS. Nema nijedan.
Nema tu demagogije, on ostaje, ako nastavi po starom prvi veciti derbi na prolece i mozemo da se oprostimo od titule.
Pa ce te isti vi koji ga sad hvalite, stitite da ga terate i pljujete.

Reply
italy дец 27, 2016 at 14:02

Smesni ste stvarno sa tim pricama kako je Ludogorec niko i nista a mi smo smo kao NEKO.To mozda na papiru ali papir ne igra nego pare ulaganja i igraci….Sta vi ocekujete,da se bez para igra liga sampiona???To ne biva i nemoj da se hvatate odma za neke klubove koji su uspevali da izbore LS,jer to sto su neki drugi uspevali je doza srece u kombinaciji sa neprodavanjem igraca i redovnim platama a toga u zvezdi NEMA.Zvezda sa Grujicem ,Vuletom Jovanovicem,Rajkovicem,Mrdjom i jos gomilom ekstra igraca koji su otisli u poslednjih 5 god. je zvezda koja bi mozda igrala Evropu

Reply
Dark дец 27, 2016 at 18:31

Mi smo igrali obe utakmice sa 2 igraca manje. Da je stavio Plavsica i Srnica i da smo ispali ne bih rec rekao.
Ma koji trener stavlja igraca nespremnog, bez treninga na najvaznijoj utakmici sezone.

NESO дец 26, 2016 at 19:59

ITALY JE DAO NAJ BOLI KOMENTAR A I TACAN DARK MISMO IGRALI FUDBAL KOKO SU NAM BILI MOGUCNOST OVE EKIPE ZAR NEMAMO PLUS SEST VODA A MOGUTI RECI PARTIZAN ZA SADA IMA BOLE IGRACA DARK PA NISMO NI SA BOZOVICA NI SA OSTALIM TRENERIMA VIDELI EVKOPU DESET GODINA DAJ MALO DA KAZEMO ISTINU A PISES BOZOVIC DA SE POKAZE NA TERENU BURAZER MOJ BOZOVIC NECE IGRATI UMESTO SIKIMICA I ORLANDICA PA DA POSTANE GOLGETER ZVEZDI TREBA VELIKI NOVAC DA POCNE ISPOCETKA OVO SAM REKAO U SMISLU ZADA DONESE ZVEZDA KVALITETNE I EKSTRA FUDBALERE TREBA VELIKI I SAMO VELIKI BUDJET SA OVIM IGRACKIM KADROM NEMA STA DA TRAZIMO U EVROPU A ZA JELEN SUPER LIGU SMO DOBRI AJDE PITAJTE SE SVI ZBOG CEGA JE OSTAO BOZOVIC PA VI ZNATE A I SVI ZNAMO ZBOG NOVAC I IGRACE KOJ NISU MESECIMA DOBILI PLATE I PREMIJE A MI KAO NAVIJACI HOCEMO TE IGRACE DA DAJU SVE OD SEBE NA TERENU TOJE PRICAM TI PRICU KAO SAD MOJ SEF GDE RADIM DA ME NE ISPACUJE PET MESECA I DA HOCE DA MU RADIM I DA DAM SVE OD SEBE TO NEMA SANSU MISLIL TOJE NORMALNO TOJE PROBLEM SA ZVEZDOM NOVAC I SAMO VELIKI BUDJET SPASAVA ZVEZDU I TADA MOZEMO DA SE NADAMO I EKIPA DA IGRA DOBRO I DA IMAMO TIM I DA DOVEDEMO IGRACE DOBRE I UPRAVA DA RADI SVOJ POSAO A I SAM BOZOVIC IMACE USPEH EVO LICNI PRIMER DA NISMO A PRODACEMO SIGORNO RISTICA NEBI IMALI NOVAC TOJEST ZVEZDA DA PLACA PREMIJE PLATE ZA FUDBALERE I DA DOVEDE NEKE IGRACE KOJI FALI NASOJ ZVEZDI

Reply
NESO дец 26, 2016 at 19:59

ITALY JE DAO NAJ BOLI KOMENTAR A I TACAN DARK MISMO IGRALI FUDBAL KOKO SU NAM BILI MOGUCNOST OVE EKIPE ZAR NEMAMO PLUS SEST VODA A MOGUTI RECI PARTIZAN ZA SADA IMA BOLE IGRACA DARK PA NISMO NI SA BOZOVICA NI SA OSTALIM TRENERIMA VIDELI EVKOPU DESET GODINA DAJ MALO DA KAZEMO ISTINU A PISES BOZOVIC DA SE POKAZE NA TERENU BURAZER MOJ BOZOVIC NECE IGRATI UMESTO SIKIMICA I ORLANDICA PA DA POSTANE GOLGETER ZVEZDI TREBA VELIKI NOVAC DA POCNE ISPOCETKA OVO SAM REKAO U SMISLU ZADA DONESE ZVEZDA KVALITETNE I EKSTRA FUDBALERE TREBA VELIKI I SAMO VELIKI BUDJET SA OVIM IGRACKIM KADROM NEMA STA DA TRAZIMO U EVROPU A ZA JELEN SUPER LIGU SMO DOBRI AJDE PITAJTE SE SVI ZBOG CEGA JE OSTAO BOZOVIC PA VI ZNATE A I SVI ZNAMO ZBOG NOVAC I IGRACE KOJ NISU MESECIMA DOBILI PLATE I PREMIJE A MI KAO NAVIJACI HOCEMO TE IGRACE DA DAJU SVE OD SEBE NA TERENU TOJE PRICAM TI PRICU KAO SAD MOJ SEF GDE RADIM DA ME NE ISPACUJE PET MESECA I DA HOCE DA MU RADIM I DA DAM SVE OD SEBE TO NEMA SANSU MISLIL TOJE NORMALNO TOJE PROBLEM SA ZVEZDOM NOVAC I SAMO VELIKI BUDJET SPASAVA ZVEZDU I TADA MOZEMO DA SE NADAMO I EKIPA DA IGRA DOBRO I DA IMAMO TIM I DA DOVEDEMO IGRACE DOBRE I UPRAVA DA RADI SVOJ POSAO A I SAM BOZOVIC IMACE USPEH EVO LICNI PRIMER DA NISMO A PRODACEMO SIGORNO RISTICA NEBI IMALI NOVAC TOJEST ZVEZDA DA PLACA PREMIJE PLATE ZA FUDBALERE I DA DOVEDE NEKE IGRACE KOJI FALI NASOJ ZVEZDI

Reply
dejo дец 26, 2016 at 16:08

Treneru Crvene Zvezde Grofe ako si odlucio da ostanes u Crvenoj Zvezdi fudbaleri moraju da igraju bolje ne kao manekeni i Crvena Zvezda mora da igra u jedno od Evropskih takmicenja bilo da je to u pitanju LS ili LE jer zar nije mnogo sto Crvena Zvezda nije bezmalo igrala skoro dvadeset godina ni LS ni LE ocemo to da se promijeni

Reply
NESO дец 26, 2016 at 20:13

EVO JA SMA BOZOVIC PA DA TI ODGOVORIM NA TVOJ PREDLOG BICU KRATAK A GDE SU BILI IGRACI I TRENERI DO SADA DVAEST GODINA STA NI SU IGRALI U LS NI LE E SAD OD MENE ZA GODINI IPO TRAZITE DA I IGRAMO BEZ NOVCA I BUDJET U EVROP TO NEMOZE I NECEMO OCI E TOJE MOJ ODGOVOR

Reply

Leave a Comment