Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Микић и Роби пред гостовање Металцу

Црвена звезда сутра након двонедељне паузе наставља првенствену трку. Овај пут на мегдан изабраницима Роберта Просинечког изаћиће екипа Металца из Горњег Милановца, тим који одликује добра дефанзивна игра и велика пожртвованост. Међутим, циљ црвено-белих је победа и сваки други исход меча у Лучанима, представљао би неуспех.

– Свакако да нам је добродошла пауза коју смо имали, услед репрезентативних обавеза, и да смо се зажелели такмичарских утакмица за бодове. Одиграли смо и два пријатељска меча, али мечеви тог карактера нису исто што и утакмице у којим се боримо за бодове. Очекујем добар терен, добар амбијент, оптимиста сам као и увек, и уз добру игру и доминацију, верујем да ћемо победити – рекао је Просинечки.

Капитен нашег клуба, Никола Микић, који је у прошлом сусрету ова два клуба, решио питање победника голом у финишу сусрета, слаже се са размишљањем свог „шефа“, и претпоставља на који начин ће играти суперлигаш из Милановца.

– Добро смо се спремили за сутрашњи меч, радили смо на подизању форме после неочекиваног кикса у прошлом колу, и надам се да ћемо сутра показати право лице, и у Београд се вратити са нова три бода. Металац је неколико сезона уназад незгодан ривал за нас, мислим да ће се као и у претходним утакмицама против нас, бранити свих 90. минута и да ће сви њихови играчи стајати на 30 метара од свог гола. На нама је да што пре пробијемо њихов бункер и постигнемо гол, како бисмо избегли нервозу и неизвесност у мечу – рекао је Микић.

Тренер Црвене звезде за сутрашњи меч не може да рачуна само на услуге Срђана Мијаиловића, који још осећа последице задобијене од ударца који је добио током репрезентативне акције омладинске репрезентације.

– Мићко сигурно сутра неће конкурисати за тим, сви остали су спремни. Лаза је мало уморан, као и Ади који је допутовао јуче. Разговараћу са њим и Вилотићем данас, да видим колико су спремни и након тога знаћу стартних 11 за утакмицу – открио је Просинечки и додао да се нада да ће наши нападачи сутра прорадити, јер су у протеклом периоду одлично радили, и све указује на то, да је питање тренутка када ће упорност и пожртвовање на тренинзима, наплатити головима на утакмицама.

Повезане вести

14 comments

jezda окт 15, 2011 at 14:05

ako sada izgubimo od glupog metalca treba da se ubiju.koko oni grobari uvek nadju dobrog centarfora a mi ne.

Reply
MILAN KG окт 14, 2011 at 22:23

alno ne ocekujem laku pobedu protiv metalca jer smo ocajni slabi nemamo spica daj boze da dobijemo da se ne zanosimo ovo je slab i limitiran tim pun poluigraca tipa borha,mezenga… tesko moze do titule a neka samo prica adzic sezona je duga ima vremena svaki naredni kiks je korak dalje od titule a sa ovom upravom ce mo tesko bilo sta osvojiti a o evropi da ne govorimo to je grupa prodavaca magle i demagoga koji zaludjuju sa pricama o GASPROMU i slicnim nebulozama kakav gasprom kakvi bakraci sve je to jedno veliko nista a imaju i dezurnog krivca za neuspehe toleta samo privatizacija ovako samo se srozavamo iz godine u godinu UPRTAVA NAPOLJE!!!!!!!!

Reply
Aca VA окт 14, 2011 at 18:54

http://www.pressonline.rs/sr/sport/fudbal/story/181280/Karad%C5%BEi%C4%87%3A+Kriv+sam,+ali+ne%C4%87u+da+idem.html Ovaj covek je neverovatan,on kao najogvorniji za uzasno stanje u nasem fudbalu umesto da kaze u redu ja sam kriv i podnecu ostavku na mesto predsednika FSS-a,ne on mrtav kaze ostajem ja i dalje,sto znaci ostacu ja sve dok me mafija drzi.Ovaj se samo motkom moze oterati ,cela srbija je protiv njega i grobari ce mu vikati Tole lopove iako im je pomogao u osvajanju titula.

Reply
delija86 окт 14, 2011 at 18:12

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:349264-Dusko-Tosic-ni-na-klupi tako mu i treba kad ne postuje sveti dres nego zinulo d..e za pare

Reply
dexy122 окт 15, 2011 at 10:48

Dusko Tosic je morao da ode, jer mu tako ugovor nalaze. Ako se odredjena cifra plati, on mora da ide sa kluba. Mislim da bi on ostao do kraja sezone, ili barem polusezone da je birao.

Reply
Nenad окт 14, 2011 at 16:13 Reply
Nenad окт 14, 2011 at 14:51

Izgleda da ce opet Kaludjerovic u prvu postavu, dzaba sto je on i losije igrac i u losijoj formi od Mezenge, Robi pokusava da ga vrati u formu, i zbog toga ce Bruno da sedi ma klupi, pa ce da bude nije dovoljno dobar, pa cemo ga pustiti isti kao Klea, on ce posle otici u partizan, a mi cemo mu stampati umrlice…

Reply
Dark окт 14, 2011 at 15:18

E jednom i ja da se slozim sa tvojim komentarom. 🙂

Reply
Nenad окт 14, 2011 at 15:58

Kako god, slagali se vi sa mojim komentarima ili ne, videcete vremenom da sam bio u pravu i za one komentare, na kojima sam bio rekorder po broju minusa, u vezi sa kosarkom…

Reply
Dark окт 14, 2011 at 16:15

A ne ne… Za kosarku nisi u pravu. 🙂

Reply
Nenad окт 14, 2011 at 16:43

Nisam u pravi da je Nemanja Nedovic najbolji plejmejker u sadasnjoj ekipi Crvene zvezde???

CZV окт 14, 2011 at 16:22

Hahahahaha rekorder po broju minusa hahahahaha

Reply
Raka Delija окт 14, 2011 at 14:27 Reply
delija86 окт 14, 2011 at 18:11

A macvan definitivno u partizanu,bolje da nije ni dolazio taj,cemu sad da se nadam

Reply

Leave a Comment