Moja Crvena Zvezda
Најновије

Терзић о статусу Божовића

Неизвесност око останка Миодрага Божовића и даље траје. На јучерашњој утакмици у Сурдулици генерални директор Звездан Терзић је на питање новинара о статусу шефа струке кратко и јасно одговорио:

„Божовић има уговор до 2018. године“ јасно дајући до знања да питање Грофовог одласка, макар што се клуба тиче, не постоји.

Што се меча са Радником тиче…

„Кад год долази Црвена звезда то је велики дан за спорт, не само за Сурдулицу већ за читав југ Србије. Амбијент на стадиону је изванредан, надам се да ће Радник да избори опстанак јер има изванредне услове за такмичење у нашој најјачој лиги“ изјавио је Терзић а преноси „Журнал“.

Повезане вести

7 comments

dusan дец 15, 2016 at 20:07

neverovatan je raspad u kome se nalazimo. dozvolili smo da ostanemo bez kataia, ibanjeza i vieire za besmislenu cifru od oko 3 miliona evra. mouce je dosao, nesto kao igrao i odjednom nestao. babunski vise nije ni na spisku prvog tima. fibel je katastrofalan promasaj, kao i onaj besmisleni brazilac pre njega. cinjenica da nam je glavni igrac andjelkovic, a spicevi orlandic i sikimic, dovoljno govori o uzasu u kome se nalazimo. mi opet imamo jedno 40 igraca od kojih niko ne moze da se proda bilo gde. pre samo godinu dana igrali su: ibanjez, jovanovic, grujic, katai, vieira, i jovic, a pogledajte na sta sada licimo i ko nam igra.

Reply
dejo дец 15, 2016 at 17:50

Terzicu ne dozvoli samo da kao u Vojvodini upravljaju tzv vodje navijackih grupa upravljaju Crvenom Zvezdom a to se bojim da je kod Crvene Zvezde kao sto je nazalost u Vojvodini vode od juce tzv vodje glavnu rijec , reci nam navijacima Crvene Zvezde da ne vode tzv vodje Crvenu Zvezdu Terzicu al iskreno odgovori zasto ga autori sajta ne pitate ovo Terzica

Reply
Dragan Bogdanovic дец 15, 2016 at 17:00

Ova financijska situacija u klubu nije od jučer i to Bozovic dobro zna. Smatram da klubu sada najmanje treba ovoako nezavidna situacija oko trenera. Ako se počelo ljuljati povjerenje od strane trenera prema klubu i vodećim ljudima najbolja opcija je da Bozovic da ostavku za dobrobit kluba. Svaka druga opcija nije dobra ni za trenera niti za klub. Zvezda mora bez obzira na probleme biti ozbiljan klub i nedzvoliti ovako neprimjereno ponašanje trenera, bez obzira tko to bio. To se u prošlosti nikada ne bi moglo desiti da se trener poigrava sa Zvezdom preko javnih medija.

Reply
zzvveezzddaa дец 15, 2016 at 15:31

Terziću odlazi. Dosta tvohih laži i mangupskih izjava. Idi molim te spašavaj nekog drugog. Ljudima iz unutrašnjosti naše Srbije možda i možeš da prodaješ lažnu priču i sliku, da izvrćeš činjenice i sebe predstavljaš kao poštenjačinu. Ali nama koji smo bliži našoj Marakani ne možeš i nećeš. Idi i nek ti je sa srećom drugo radno mesto. Ovde si preterao.

Reply
oknarb дец 15, 2016 at 13:16

жеља ми је да се доведу чаврић ,здјелар ,гајић и родић.сви су играли у офки,покушати с радојом.у јелен лиги не видим играча који би могао играти за први тим

Reply
Ivan дец 15, 2016 at 11:23

Zašto ste mi izbrisali prethodni komentar gde sam iznio istinu o dr Terziću znači on ne može da se kritikuje iako je najviši krivac za gomilanje igrača a kad ostali kritikuju legendu Zvezde Grofa dozvjavaju se svakakvi komentari ljudi terzic je jedini krivac za stanje u našem klubu i on sabotira Grofa na razne načine.

Reply
Siniša дец 15, 2016 at 10:18

I o tvom statusu treba raspraviti Terziću…

Reply

Leave a Comment