Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаНајновијеОдбојкаОдбојка

Одбојкашице дочекују Суботичанке

Пред одбојкашицама Црвене звезде је нова тешка утакмица. У оквиру петог кола домаће Суперлиге на Бањици гостује суботички НИС Спартак, а црвено-беле ће покушати да забележе другу победу у новој сезони.

НИС Спартак се већ дуги низ година налази међу најбољим домаћим клубовима. Прошле сезоне завршили су на четвртом месту, а чини се да их и сада чека борба са неку од позиција у горњем делу табеле. Суботичанке од ове сезоне предводи Горан Илић, који је на месту првог тренера заменио Радована Дабића. У паузи између две сезоне примач Јелена Олуић преселила се у екипу Јединства из Старе Пазове, чиме је суботички представник свакако ослабљен. Капитен Тања Средић (средњи блокер), примач Катарина Јовић и Милена Рајлић (коректор) показале су највише у прва четири кола, у којима је Спартак забележио две победе и два пораза. Максималним резултатом савладане су екипе Железничара и Јединства из Ужица, док су са 3:1 славили ТЕНТ и помало изненађујуће Футог. То је тренутно довољно за пето место на табели.

Изабранице Мирјане Мусулун не успевају да прикажу игру која их је красила у припремном периоду. После пораза од Визуре и Динама уследила је победа над Железничаром, а потом и убедљив пораз у Обреновцу од екипе ТЕНТ-а. Са тек четири освојена поена црвено-беле се налазе на шестом месту, што је свакако испод амбиција и могућности ове екипе. Прошле сезоне низ пораза прекинут је управо против Суботичанки, па се надамо да ћемо и сада видети нешто слично. У прави ритам полако улази Јелена Трнић, која се вратила после дуге паузе због повреде колена, и то би свакако требало да буде додатно појачање за Звездину младу екипу.

Утакмица је на програму у петак, 11. новембра у УСЦ ,,Вождовац“, са почетком у 20.00.

 

Повезане вести

Leave a Comment