Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда наставила да посећује школе

Делегација ФК Црвена звезда је у петак, 28. октобра, посетила основну школу „Живојин Мишић“ у Београду.

Након посета ОШ „Карађорђе“ и ОШ „Вук Караџић“ у Ловћенцу, Црвена звезда је наставила са гостовањима у основним школа. И овога пута, фудбалере Црвене звезде дочекала је пуна сала ђака који су желели да присуствују овом дружењу. Марко Петковић и Мичел Доналд су поделили много аутограма, а наш клуб је за све ђаке обезбедио и црвено-беле поклоне.

Ученици ове школе имали су прилику да се информишу о акцији „Ђачки југ“ која им омогућава да Црвену звезду гледају бесплатно сваки пут када се утакмица одиграва на стадиону „Рајко Митић“. У недељу, 30. октобра, на утакмици против Рада, многи од њих ће посетити стадион, а верујемо, након тога и постати редовни гости Црвене звезде. Сви ђаци, основци и средњошколци ће уз ђачку књижицу моћи да уђу на јужну трибину нашег стадиона.

Црвена звезда ће у оквиру акције „Ђачки југ“ и убудуће посећивати основне школе. Планирано је да се дружењем са децом код садашњих и будућих Звездаша пробуди жеља за бављењем спортом, али и праћењем најтрофејнијег клуба у Србији.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment