Moja Crvena Zvezda
Клупска дешавањаФудбал

Фудбалери на прослави Локомотиве, утакмица данас од 14 сати

У суботу 8. октобра у вечерњим сатима на централном тргу у Пловдиву,одржан је концерт поводом прославе 85 година постојања Локомотиве из Пловдива. Концерту је присуствовало и руководство Црвене звезде на челу са председником Владаном Лукићем, као и тренер Роберт Просинечки са првотимцима.

Владан Лукић је највише времена провео у друштву спортског директора Локомотиве Бранка Миловановића, док су се Роберт Просинечки и Драган Канатларовски (актуелни тренер Локомотиве) присећали дана из црвено-белог дреса.

Утакмица између Локомотиве и Црвене звезде биће одиграна у недељу 9. октобра на стадиону Локомотиве, са почетком у 14:00 часова по нашем времену.

Повезане вести

9 comments

Slobodan окт 9, 2011 at 11:38

Dobra stvar bi bila da neko od ovih omladinaca danas eksplodira, da prosto svojom igrom ne ostavi prostora za razmisljanje da li treba da se prikljuci prvom timu ili ne… Mozda Ozegovic, tacno da zacepi usta Adzicu koji je pre neki dan izjavio da momak jos nije za prvi tim…
Ne bih da zvucim negativno, ali dok mi uzimamo sve trofeje u omladinskim kategorijama, komsije su mnogo vise dobile iz istih ove sezone, jer im igru nosi mali Markovic, dok im je i Aksentijevic odlican… Kod nas Fica Jankovic i Zule Stojkovic jedva da su videli terena… Treba momcima dati vise prostora, uvrstiti u prvi tim jos nekog omladinca…

Reply
daj.pive.dok.ne.crknem окт 9, 2011 at 11:19

Jel neko zna dal ce biti prenosa i ako hoce na kom kanalu?
Dobro bi mi dosao i neki link sa interneta

Reply
mister окт 9, 2011 at 12:16

Arena 1

Reply
Marko окт 9, 2011 at 10:55

Robi daj sansu Vesovicu ! ! ! Uigravaj ga za ligu, jer Borha nije za to, barem sada….

Reply
Slavisa окт 9, 2011 at 10:07

http://www.zurnal.rs/2011/10/08/partizan-ne-zeli-da-zadrzi-nikona-jevtica/index.html
Sad treba d areaguje uprava i da se dogovori oko njegovog dolaska na zimu!!! Strasan igrac! 😀

Reply
Драган окт 9, 2011 at 11:05

Био велики таленат, али страшан играч никако. Да је страшан играч, не би променио толико клубова за пар година. Многи познати играчи свакодневно праве неке проблеме, па их нико не пушта из екипе тако лако.

Reply
Mirijevac окт 9, 2011 at 09:24

Jel ima neko link?

Reply
Tomo Karadza окт 9, 2011 at 11:30

mozda da probamo ovaj link, nisam siguran..
http://www.8livetv.com/tv.php?channel=193

Reply

Leave a Comment