Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Бабунски и Аврамовски на ЕП!

Млада српска репрезентација ће након баража потражити своје место на Европском првенству у Пољској, али Црвена звезда је већ добила своје представнике на овом такмичењу.

Након утакмица последњег кола групне фазе квалификација за Европско првенство за играче млађе од 21 године, Црвена звезда је добила своје прве представнике на овом такмичењу. У питању су Давид Бабунски и Данијел Аврамовски, који су у уторак увече предводили младу репрезентацију Македоније до историјског успеха! Македонија је савладала Шкотску резултатом 2:0, а након кикса Исланда против Украјине, Бабунски и екипа нашли су се на првом месту на табели испред Исланда и фаворизоване Француске!

Прилику да се придруже својим саиграчима, имаће и Срђан Плавшић, Михаило Ристић и Филип Манојловић, који чекају жреб и последњу препреку коју ће млада репрезентација Србије морати да прескочи како би се квалификовала за ово такмичење.

ФК Црвена звезда честита својим фудбалерима који су се већ пласирали на Европско првенство, и жели им много успеха на смотри младих фудбалера у Пољској 2017. године.

Текст на сајту СД

Повезане вести

8 comments

dejo окт 12, 2016 at 18:31

Volio bih da u Crvenu Zvezdu igraju igraci oni koji bas zasluziju a ne u pitanju neki menadzerski igraci nije bitno ciji ,treba nesto da se malo vise proba da bi se znalo kakvo je pa i fudbaleri

Reply
MIKI окт 13, 2016 at 10:40

Pa dobro bre Dejo,šta je sa pravopisom? 🙂 Gde su ovde moderatori ovog sajta da ne puštaju ove smehotresne poruke.Ovo je strašno koliko su nepismeni ljudi.

Reply
Goran окт 12, 2016 at 17:54

Ratko i LAKI Babunski je igrao u ovoj utakmici za Makedoniju i promasio je penal u 38om minutu,a Avramovski je usao 2 minuta pre kraja utakmice tj u 88 minutu…

Reply
LA[K]I окт 12, 2016 at 20:09

Pa nisu oni igrali samo ovu utakmicu u kvalifikacijama. Makedonija je pre ove odigrala 9 utakmica i u svih 9 ostvarila dobre rezultate, a igrali su i Avramovski i Babunski. Sto se tice promasenog penala, promasio je i Griznam u finalu LS za Atletiko pa niko ne kaze da je los igrac.

Reply
Goran окт 13, 2016 at 17:48

Brate realno mislim da ih niko ne sabotira vec da nisu kvalitet za Zvezdu kao i jos neki igraci koji su sada u Zvezdi. Avramovski je u OFK Beogradu u prosloj i ovoj sezoni odigrao 22 utakmice i nije postigao nijedan gol a vezni napadac…Sve u svemu u zadnjih 6 godina kao profesionalni fudbaler za 4 kluba odigrao 71 utakmicu i postigao 2 gola,a za 3 razlicite selekcije u reprezentaciji Makedonije isto 18 utakmica i 2 gola…Znaci za 6 godina 89 utakmica oko 15ak po sezoni i 4 gola a tera 22gu godinu,malo je to za Zvezdu…Babunski isto 23cu tera a u zadnje 3 godine za 2 kluba i 4 razlicite selekcije Makedonije 96 utakmica i 7 golova,njegov ucinak u Barseloni B za skoro 3 godine 48-1…Oni da Zvezda nije u krizi u kakvoj jeste ne bi igrali ni za Zvezdine rezerve…

Reply
Ratko окт 12, 2016 at 15:18

Naravno da ne igraju, jer se ne uklapaju u Terzićeve menadžerske kombinacije!

Reply
Loki окт 12, 2016 at 23:01

Aha… Terzic je selektirao i doveo Fibela, Mocucu, Ruizab i Kangu, a ne Grof Bozovic. Mislim da Terza za ove igrace nije ni cuo dok ih Grof nije zatrazio i ocajnicki insistirao na njima… I oni zajedno sa trenerom nas letos izbacise iz Evrope.

Reply
LA[K]I окт 12, 2016 at 14:52

A kod nas jedan igra po 15 minuta svaku drugu utakmicu, a drugi verovatno nije ni registrovan…Njih dvojicu bi Mamic prodo za najmanje 30.000.000 evra, a iz Zvezde ce otici za dzabe, ili za neku mizarnu sumu.

Reply

Leave a Comment