Moja Crvena Zvezda
КошаркаПрипреме

Вук успешно оперисан

Капитен Црвене звезде Вук Радивојевић успешно је оперисан, а према прогнозама лекара након опоравка не би требао да осећа никакве болове.

„Све је протекло према плану, операција је трајала скоро сат и по времена. Доктор ми је рекао да сигурно више нећу осећати бол, као и да ћу после рехабилитације бити спреман за максималне напоре. То је и најважније“, рекао је Вук за „Журнал“.

Капитен ће наредне утакмице гледати из клинике.

„Немам речи да опишем колико ми је жао, поготово што ће Пионир сигурно бити испуњен до последњег места. Долазак Немаца, славног имена, најбоља је могућа увертира за Вршчане. Колико чујем, навијачи спремају спектакл, искрен да будем ништа мање нисам ни очекивао. Ипак, биће то њихов званични повратак у Пионир.“

Повратак Делија на трибине значиће много младој екипи у предстојећој сезони, иако их неће бити током АБА Лиге.

„Имамо млад тим, помоћ присталица ће бити од огромног значаја. Нико од наших играча није играо у атмосфери какву знају да направе само Делије, не могу ни да замисле како то изгледа. Трибине на нашим мечевима су биле последњи пут пуне када је претходни пут био Светислав Пешић, али тада није било договора са најватренијима. Сада је та прича потпуна.“

Повезане вести

7 comments

Марко ФКЦЗ окт 4, 2011 at 18:56

Купио сам сезонску! Ићи ћу на сваку утакмицу и не интересује ме никакав бојкот. Ни мени се не свиђа јадранска лига јер тиме губи српска кошарка и цела та идеја ме подсећа на пропалу југословенску идеју. Али без обзира на то, бодрићу симбол Србије и српког народа, једну једину, непобедиву, моју Звезду Црвену!

Reply
delija86 окт 4, 2011 at 13:27

Vucino zelim ti brz oporavak

Reply
Теша_Делија!!! окт 4, 2011 at 12:44

Kupio sam sezonsku i kartu za Bajern. Idemo delije!!!

Reply
Aca окт 4, 2011 at 12:02

Sta su uradile rukometasice protiv Naise i kada su igrale? Hvala!

Reply
Драган окт 4, 2011 at 12:13

Ремизирале протеклог викенда.

Reply
Alex окт 4, 2011 at 12:15

Dragane da li su kosarkasice dovele neko pojacanje posle stabilizacije i da li smo po tvom misljenju jaci ili slabiji u odnosu na proslu sezonu?

Reply
Драган окт 4, 2011 at 12:18

Колико знам јесу довеле, али нисам сигуран да ли смо јачи или слабили, стварно нисам довољно упућен.. Зна Немања много више, писао је неколико пута о кошаркашицама и узимао изјаве.

Reply

Leave a Comment