Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Звезда гост Такова

Фудбалски клуб Таково из Горњег Милановца важи за један од најстаријих клубова у нашој земљи. У текућој сезони обележавају редак јубилеј, стогодишњицу постојања, и тим поводом у среду 5. октобра од 14. часова одиграће се пријатељска утакмица између слављеника и Црвене звезде.

На меч са екипом која се такмичи у зонској лиги Морава, тренер Роберт Просинечки извешће комбиновани тим, јер је седам играча оправдано одсутно услед разних репрезентативних акција. Ово ће уз меч са Локомотивом из Пловдива који се игра у недељу (09. октобар) у Бугарској, бити добра прилика играчима из условно речено другог тима, да се наметну стручном штабу и покажу колико вреде.

 

Повезане вести

15 comments

MILAN KG окт 4, 2011 at 06:46

tekst je iz sportskog zurnala

Reply
MILAN KG окт 4, 2011 at 06:44

Мезенга као Баркос
2 окт, 2011

Сећате ли се Ернана Баркоса? Прогнозе да центарфор из иностранства таквих карактеристика више никада неће стићи на Маракану пале су у воду. Бруно Мезенга неодољиво подсећа на у црвено-белом дресу неспретног Аргентинца.

Добио је Бразилац прилику да предводи напад у прошлом колу и није се снашао поред крагујевачких штопера Жељка Милошевића и Милоша Тинтора. До сада је у првенству успео само да потврди победу против БСК-а. Премало од странца!

Читавог лета Црвена звезда је тражила голгетера. Лицитирало се именима, у први план изашле нереалне жеље, а на крају избор пао на Мезенгу – фудбалера који би остао у Легији из Варшаве да вреди.

Приче о физичкој спреми више не могу да служе као оправдање. Мезенга ће под хитно морати да постиже голове и направи преокрет у каријери или ће Црвена звезда бити принуђена да тражи центарфора у зимским данима.

У исто време криза дрма другог шпица Црвене звезде. Андрија Калуђеровић, који је у прошлој сезони био најбољи стрелац клуба и сигурно је квалитетнији играч од Мезенге, далеко је од такве форме. Нема сумње да је изгубио на самопоуздању због жеље руководства и стручног штаба да га продају у минулом прелазном року.

Мезенга и Калуђеровић су заједно постигли седам голова у досадашњем делу сезоне, али од тога пет Вентспилсу…

Reply
Драган окт 4, 2011 at 10:36

Прво, Баркос је одличан играч, само што нико није имао слуха за њега када је био овде, а друго, не даје Роби Мезенги шансу тек тако, сигурно да му треба пуно утакмица да дође у форму обзиром да је веома мало играо последњих годину дана, а то много утиче на играча.

Reply
pedja789 окт 3, 2011 at 21:31

http://www.mojacrvenazvezda.net/istorija-klubova/atletika/trofeji/

znam da nije pravo mesto, ali moram da napomenem da nije upisan nijedan trofej osvojen u poslednjih 7 godina

Reply
Драган окт 3, 2011 at 21:38

Никакав проблем. Радимо на попуњавању информација, доћи ће и то на ред.

Reply
Vladimir окт 3, 2011 at 18:44

Delije, posle dugo godina ponovo opet u Pioniru! Trebamo halu da ispunimo do poslednjeg mesta, bice spektakl!! Kupite karte sto pre, jer polako ali sigurno nestaju! Do sad je prodato oo 3’000-3’500! Inace karte ‘ce te moci da kupite na malom Kalemegdanu od 10-18c a na dan utakmice od 10c u Pioniru!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1DDOEAQ-uX0&feature=related

Reply
Jovan окт 3, 2011 at 17:36

http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/302853_700b.jpg pogledajte ciju je zastavicu imao Dzordan za desnom zidu 😀

Reply
gile delija окт 3, 2011 at 14:58

Takovo je gospodski klub ja sam odrastao u GM i svi to znamo, a metalac je seljacki klub i filijala franjevaca bez istorije, stadiona i sl, ali je potrebna za 6 bodova jsd franja.

Reply
delija окт 3, 2011 at 16:15

za sta ce nam on.

Reply
delija86 окт 3, 2011 at 16:50

Pa sigurno ce da bude korisniji od Kovacevica

Reply
Delija Š* окт 3, 2011 at 17:34

sta ce nam on? Bitno da nas je on *ebao pošteno u obe utakmice…sve asistencije su njegove bile…mada cenim da si ti od onih koji voli Slavka Perovića i Drvendu Kaluđerovića…

Reply
Genezis окт 3, 2011 at 17:54

Mislim da je Slavoljub kapiten bio surovi egzekutor i najbolji igrač slovačke ekipe.

Leave a Comment