Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојкаТрансфери

Звезда остала без још једног репрезентативца: Околић у Берлину

Наставља се осипање шампионског састава црвено-белих. После преласка Звездиног капитена Максима Буцуљевића у редове словеначког АЦХ Волеја, инострани ангажман пронашао је и Александар Околић.

Дугогодишњи средњи блокер петоструког узастопног првака Србије раније је најавио да му је минула сезона била опроштајна у црвено-белом дресу. Потписао је предуговор са Берлином и каријеру ће наставити у главном граду Немачке.

Имао сам и понуду Латине, али не конкретну већ усмену. На крају више нисам желео да чекам и потписао сам уговор са Берлином. Чуо сам све најлепше о мом новом клубу и радујем се сезони која је предамном. Верујем да ћу играма у Немачкој сачувати и статус репрезентативца рекао је Околић у изјави за Журнал након што је прихватио понуду из Немачке.

Околић је са Звездом освојио пет узастопних шампионских титула од 2012. до 2016. године, три Купа Србије 2013, 2014. и 2016. године и четири узастопна Супер купа од сезоне 2011/12 до 2014/15, постао најбољи средњи блокер шампионата Србије и стигао до дреса националног тима са којим је освојио сребрну медаљу у Светској лиги 2015.

Повезане вести

Leave a Comment