Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Немања Дангубић у Звезди до 2018!

Након Марка Симоновића, уговор са КК Црвена звезда продужиће још један репрезентативац Србије, који у црвено-белом дресу остаје до 2018. године.

Репрезентативац Србије Немања Дангубић продужиће уговор са КК Црвена звезда на још једну сезону и остаје у црвено-белом дресу до 2018!

Дангубић који је са Црвеном звездом освојио Куп, две АБА лиге и два првенства Србије, има важећи уговор са клубом до краја такмичарске сезоне 2016-2017, који ће договором са управом клуба, бити продужен на још једну сезону.

Бивши кошаркаш Хемофарма и Мега Лекса, стигао је у Црвену звезду током лета 2014. године, са којом је потписао трогодишњи уговор. Од тада је незаменљиви део првог тима, а у прошлој сезони се након повреде кука, вратио у тим половином децембра и одиграо укупно 19 утакмица у АБА лиги. У Евролиги је такође био велики ослонац тренера Дејана Радоњића, а у финишу сезоне је против Дарушафаке и ЦСКА пружио и најбоље партије у историјској евролигашкој сезони, која је завршена у четвртфиналу дуелима са ЦСКА.

Дангубић је репрезентативац Србије, а са националним тимом обезбедио је пласман на ОИ у Рио де Жанеиру.

Повезане вести

2 comments

dejo јул 11, 2016 at 19:39

Dangubic mora mnooogo bolje!!! I zbog kluba a i zbog sebe. Dosta bledi nastupi.

Reply
pera јул 10, 2016 at 15:32

Očekujem da potpisom Milutinova na najmanje dve sezone krenemo u ojačavanje sastava. Stefan Janković za budućnost tima i u inat grobarima jer nam se može. Ajmo grobari da vidim koliko vas je ovde.

Reply

Leave a Comment