Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Аврамовски: Желим да се наметнем у Звезди

Даниел Аврамовски је у Звездине редове стигао у летњем прелазном року 2014. године и поготком за победу против Спартака (1:0) у 78. минуту 4. кола Суперлиге Србије 2014/15, крајем августа, наговестио да ће кренути стопама славних претходника са простора Македоније који су оставили неизбрисив траг у нашем најтрофејнијем клубу.

Ипак, здравствени проблеми и повреда одвојили су га од црвено-белог дреса. Пао је у други план, био на позајмици у ОФК Београду минуле сезоне, али је у интервјуу за Мондо још једном потврдио да има велику жељу да се наметне у Звезди и поред жестоке конкуренције у везном реду.

– Нашао сам се на списку путника у Терме Чатеж и желим да се изборим за место у Црвеној звезди. Верујем да могу да будем међу играчима који ће наредне сезоне конкурисати за место у тиму.

Осврнуо се млади фудбалер и на период проведен на позајмици у ОФК Београду.

– Имао сам добру минутажу у ОФК Београду и добио сам на самопоуздању. Скупио сам утакмице, али нажалост, недостајало је мало среће да клуб остане у Суперлиги. Играли смо добро, међутим, притисак је учинио своје, иако ОФК има стварно добре младе играче.

Даниел се у фокусу јавности нашао управо по завршетку сезоне, када је од стране загребачког Динама означен као један од играча који би могао да буде значајно појачање.

– Знам да се Динамо интересује за мене и да су контактирали мог менаџера (Стевана Миковића), али ја желим прво да се наметнем у Црвеној звезди. Ако ме Звезда не буде хтела, онда ћу размислити о њиховој понуди – истакао је Аврамовски уз напомену да не види себе на још једној позајмици јер му следеће године истиче уговор са клубом.

Навијачи су се чудили и листом негодовали због чега Аврамовски првобитно није био на списку путника за припреме у Словенији. Грешка је брзо исправљена и сада талентованог фудбалера очекује борба за место у тиму. Надамо се да ће Аврамовски и Бабунски оставити значајан траг у црвено-белом дресу, барем упола као Најдоски и Панчев у време највећих Звездиних успеха и освајања Европе и света.

Повезане вести

10 comments

teks viler јул 1, 2016 at 17:38

Vreme je da Avram dobije priliku.Grof odlucuje.

Reply
dejo јул 1, 2016 at 17:07

Volio bih da se bas ti Avramovski zajedno sa Babunskim nametnete obojica da ima Grof sto vise igraca na sredini terena nase Crvene Zvezde ,Avramovski nametni se golovima u Zvezdinom dresu Grofu i dokazi mu da ti treba da ostanes u nasoj Crvenoj Zvezdi tako isto vazi i za Babunskog i bilo kojeg igraca u nasu Crvenu Zvezdu 🙂

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 1, 2016 at 13:47

svako ima svoje misljenje.ali ja tvrdim da ce zavrsiti u sopot..veoma spor i trom igrac..zapamtite da on nece biti ni prosek mada mu zelim sve najbolje ali igrac za nas klub nikad

Reply
pera јул 1, 2016 at 14:55

Ti to sa stručne strane. Pa da, nisi poltron, nego direktno u srce. A napolju pripekla zvezda pa mora da se tipka po tastaturi. Dečko je mlad perspektivan igrač i zaslužio je šansu a o timu odlučuje na tvoju žalost Grof. Meni su svi dobri koje Grof izabere i odigraju dobro za moj klub.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 2, 2016 at 01:50

pa PERO da ti kazem posto vidim da ti malo manjka znanje o fudbalu ili gledas neke seoske lige..mislim da do sada nisam promasio ni za jednog…ajde ja i ti u opkladu da za srnica necemo da izvucemo ni 50hilj evra..avramosvki solidan igrac za meduopstinsku ligu…pa sta mislis da je mamic budala..pustili patku s njim da mu dignu cenu

Reply
LA[K]I јул 1, 2016 at 16:04

Spor i trom igrac… Jako cudno da i Mamicu (Dinamo) nije spor i trom. Al to je film koji smo vec gledali. Mi mladim igracima uvek nadjemo neku manu, a posle kad odu hocemo da ih vratimo za velike pare kao sto smo uradili sa Srnicem i hteli sa Stojkovicem. Nista ne gubimo ako im damo sansu. U ovom slucaju mozemo izgubiti samo ako ga oteramo, pa ga uzme Dinamo, pa ga proda za 10-15 miliona kao sto radi sa svojim omladincima.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 2, 2016 at 01:54

vidi se da citas mozzart…pustili patku da mu dignu cenu..a ajmo ja i ti u opkladu ti stavi 10€ a ja 1000€ da avramovski nikad nece biti igrac za zvezdu kao i da smo pukli sa srnicem kao sto sam rekao nikad igrac i nikad necemo izvuci pare za njega

Reply
LA[K]I јул 2, 2016 at 08:55

Da mu dignu cenu, a ima ugovor na jos godinu dana… Ne znam kakve veze mozzart sport ima sa njim, a inace pratim samo sta pise redstarbelgrade.info jer oni kad nesto prenesu to je sigurno. Jeli li gledao utakmicu OFK Beograd-partizan? E da si gldedao mogao si da vidis o kokvom se igracu radi. Inace tada je Jovovic dao gol partizanu. Zasto mislis da 1 igra moze da nas odvede u LS? Ja znam da je Srnic strasan fudbaler i to je najbolje protiv Zvezde pokazao. Igrao je sjajno kad je dosao, pa je ispao iz foreme, ali to ne znaci da treba da ga oteramo. Oterati Babunskog, Srnica, Plavsica, Avramovskog, Ristica bilo bi samoubistvo kluba. Sto se ovih gore tice sto si nabrojo slazem se za sve osim Cvetkovica i naravno Srnica. Ako si gledao derbi mogao si da vidis da se radi o 10 puta boljem igracu od Petkovica. Smem da se opkladim jer je decko neverovatan igrac samo su ga povrede sputale da se pokaze u prvoj sezoni, a i tada povredjen je igrao bolje od pola tadasnje ekipe.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 2, 2016 at 02:00

ne mogu da verujem da mislis da je igrac a nije igrao ni u ofk bio rezerva..zaista si smesan ako mislis da je on igrac koji ce da nas odvede u LS..kao i jovovic,srnic,sikimic ,orlandic,lukovic,andjelkovic,cvetkovic

Reply
LA[K]I јул 1, 2016 at 08:38

Avramovski odlican fudbaler. Secam se kad ga je Lalatovic povredjenog molio da igra. Te povrede su ga sputale da napravi nesto vise, ali sad cemo ga videti. Ima decko potencijal za napredak. Ako Bog da srece da se vise ne povredjuje, ja mislim da ce biti jedan od najboljih fudbalera u narednoj sezoni.

Reply

Leave a Comment