Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Погледајте зашто је Гелор Канга први пик Миодрага Божовића (ВИДЕО)

Први пик Црвене звезде у текућем прелазном року и даље је Гелор Канга, плејмејкер Ростова којем уговор истиче 30. јуна и биће слободан у избору нове средине.

Омалени фудбалер већ дуго преговара о преласку у наш клуб, а на трансферу понајвише инсистира шеф струке Миодраг Божовић који је Кангу већ тренирао у руском премијерлигашу.

Погледајте зашто би Божовић толико желео да га поново види у свом тиму и зашто је клуб донео одлуку да само због Канге повећа лимит за плате са 240 на чак 350.000 евра по сезони.

https://youtu.be/dD9_iiCiO0E

Повезане вести

6 comments

Saša јун 17, 2016 at 09:44

Dobar je. Nije se video neki beg, ali ume da se zagradi i obiđe igrača, prođe 1 na 1. Dobar pregled igre, dobar pas i šut sa obe noge. Ne zadržava loptu, već odmah odigrava.

Reply
Igor јун 16, 2016 at 22:17

Ovi bi bili dobra pojačanja za Zvezdu:

1. Famara Diédhiou – Clermont Foot Francuska 2

2. Leon de Kogel – Go Ahead Eagles Holandija 2

3. Simmy – Gil Vicente Porugal 2

Reply
Igor јун 16, 2016 at 21:53

Ovi bi bili dobra pojačanja za Zvezdu:

1. Famara Diédhiou – Clermont Foot Francuska 2
https://www.youtube.com/watch?v=VFKAb2pxAXg

2. Leon de Kogel – Go Ahead Eagles Holandija 2
https://www.youtube.com/watch?v=fGR3esk2CWQ

3. Simmy – Gil Vicente Porugal 2
https://www.youtube.com/watch?v=O4Jyh-mjA54

Reply
ilija.delija јун 16, 2016 at 20:49

Dugova nece biti, prodace se masa igraca. Koliko god mi mislili drugacije, to je ipak nasa realnost. Mada, sto se mene tice to je i bolje. Od nasih ligasa smo daleko bolji i bez par glavnih igraca. Evropa koja nije bas realna bi nam donela stabilizaciju, ali takodje i prodaja igraca bi nam poboljsala situaciju. Po par miliona za Kataija, Ibanjeza i Vijeiru i imamo osnova da dovedemo zamene i osiguramo da igraci imaju plate i da se dug malo smanji. Ali sa trenutnom situacijom (ukoliko ne bude bilo pojacanja) u poslednjoj liniji tima nemamo sta da trazimo u Ligi Sampiona. Ligu Evrope vec mozda i mozemo da igramo. Domaci teren i navijaci su nam najveci adut. A za Kangu treba da se odresi kesa. I najbitnije je da je nemoguce nagomilati dug ove godine, obrni okreni mi cemo zakrpiti rupe od ove sezone.

Reply
kastiljo јун 16, 2016 at 19:27

350.000 je zaista mnogo za nase uslove…Setite se Pixijevih akvizicija od po pola milki kako se zavrsilo…Haos u svlacionici,dug,igra raspad…Ako smo mogli Le Taleka,Donalda i Vieiru da dovedemo za 240.000 mozemo jos par igraca istog kvaliteta za te pare..

Reply
LA[K]I јун 16, 2016 at 20:00

Potpuno si upravu za sve sto si reko! Treba biti realan i podvuci neku crtu iznad koje ne sme da se ide. Dati mu platu izmedju 250-300 hiljada evra + premije za ulazak u LS, odbranu titule, kup itd. Edsonu smo dali 250.000 evra palatu pa nista nije pokazao, a o ranijim godinama i da nepricam. Taman smo se malo trgli dugova, ne treba da pravimo nove!

Reply

Leave a Comment