Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Двојици дате одрешене руке, један „отписани“ остаје и наредне сезоне

Црвена звезда сутра почиње са припрема за нову сезону, али играчки кадар није ни изблиза решен.

Из постојећег кадра према писању „Спорта“ шансу неће добити Бразилац Матос и Џошуа Паркер. Њих двојица ће морати да потраже нове клубове након што су и део претходне сезоне већ били на позајмицама (Матос Нови Пазар, Паркер Абердин).

Са друге стране, иако су многи медији објавили да Душан Анђелковић неће остати у клубу, то би могло лако да се промени. Наиме према нашим информацијама Анђелковић ће започети припреме и бити са екипом, јер је Лучо Ибањез један од играча који би могли да напусте клуб у случају екстра понуде након завршетка квалификација за Лигу шампиона.

У том случају за позицију по левом боку би конкурисали новајлија Милошевић и Анђелковић. Свакако, постоје шансе да до овога не дође, али за сада све води ка томе да ће Анђелковић остати у клубу.

Повезане вести

6 comments

pera јун 12, 2016 at 18:53

Ovo je neozbiljno takodje i Lune ne može više pomoći i najbolje za njega je da se okrene trenerskom poslu u mladjim kategorijama ima dovoljno novca da ne pada u nesvest zbog kraja karijere. Ja sam pisao par puta primetio sam Stankovića iz Radnika kao brzog desnokrilnog igrača pa neka momku daju šansu.

Reply
Saša јун 12, 2016 at 13:41

Šta to znači posle kvalifikacija ? Jedino, ako računaju da nećemo ući u neko evropsko takmičenje. U suprotnom ne sme se ni misliti o prodaji Ibanjeza. Treba neko i da igra.

Reply
popfkakelxs јун 12, 2016 at 13:31

daj poklonite nekome tog andjelkovica i ako zatreba igrac na toj poziciji moze rile da igra…

Reply
Nikola јун 12, 2016 at 13:00

Ako Andjelkovic konkurise za ekipu, onda mogu i ja da se prijavim da pomognem. Ako se spremamo za Evropu neka to bude ozbiljno. Ova prica sa Andjelkom je sprdnja.

Reply
LA[K]I јун 12, 2016 at 12:30

Treba prodati sve one koji sede na klupi. Sasa Stojanovic, Gavric, Edson i gore navedeni.

Reply
Dark јун 15, 2016 at 00:27

Samo nece ih niko

Reply

Leave a Comment