Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Динамо из Загреба жели Звездиног првотимца!

Аврамовски

Према писању хрватских медија Динамо из Загреба је заинтересован да у своје редове доведе Звездиног првотимца Данијела Аврамовског!

Аврамовски би требао да замени одлазећег Марка Пјацу. Македонски репрезентативац је две године у Звезди, али се није наиграо обзиром да је уписао свега 12 утакмица, а протеклу сезону био у ОФК Београду, где је међутим оставио добар утисак.

Аврамовски је пре неколико година био близу Динама али до трансфера није дошло због повреде. Видећемо да ли ће се овај трансфер сада остварити, али за његову реализацију потребан је договор са Црвеном звездом.

Повезане вести

7 comments

Vaske јун 8, 2016 at 00:39

Nisam za prodaju jer mislim da dečko ima veliki potencijal. U slučaju prodaje ne mogu da se izvuku tu ne znam kakve pare, najbolja opcija bi bilo da se izvuku dobri procenti. Da li će ga dati za 200 ili 500 hiljada je nebitno u odnosu na to koliko kasnijom prodajom može da se profitira.

Reply
pera јун 5, 2016 at 23:43

Ja sam o ovom pisao kroz sezonu. Avramovski je igrac koji moze zameniti Marka Grujica u napadu ali mu treba dati priliku da to pokaze. Ima odlicnu tehniku i samo ga treba dobro spremiti na pripremama. Normalno treba produziti ugovor sada kad je vreme za to.

Reply
LA[K]I јун 5, 2016 at 14:50

Ljudi napravicemo kardinalnu gresku ako prodamo Avramovskog! On je odlican igrac, dok je igrao u Zvezdi povrede su ga sputavale da pokaze sav svoj kvalitet. Sluzi se i levom i desnom nogom i mogao bi dosta da nam pomogne. Samo interesovanje Dinama nam je cist dokaz da se radi o super igracu!

Reply
ДЕЈО јун 5, 2016 at 17:15

Sve potpisujem što si rekao, smao se bojim da nije projektovan za narednu sezonu….

Reply
LA[K]I јун 6, 2016 at 12:23

И ја мислим, али сматрам да би требало да остане макар са клупе улазио. Он и Јововић су у ОФК Београду показали квалитет, посебно ако си гледао утакмицу ОФК БГД – Партизан ту се најбоље може видети о каквим се играчима ради.

Reply
Čiča јун 5, 2016 at 14:22

Kakav prvotimac Zvezde? Bio na pozajmici u OFK-u?

Reply
MILAN KG јун 6, 2016 at 01:50

To je tacno

Reply

Leave a Comment