Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Дерби групе – ФМП гостује црвено-белима

Кошаркаши Црвене звезде Телеком такмичење у групи завршавају у уторак утакмицом 6.кола против ФМП-а.
Дуел у дворани „Александар Николић“ који ће бити и борба за прво место два учесника полуфинала плеј офа, почиње у 19 сати.

У првој утакмици у Железнику црвено-бели су славили 91:83, а пред овај меч тренер Дејан Радоњић може да рачуна на све играче првог тима, осим Борише Симанића, који се са јуниорским тимом припрема за завршницу првенства Србије, која је на програму у среду и четвртак у новобеоградској хали спортова „Ранко Жеравица“.

Један од најискнијих у тиму Црвене звезде Телеком, Бранко Лазић, добио је у недељу у Ваљеву незгодан ударац у стомак, али се не ради о било каквој повреди, па ће и рекордер по броју одиграних утакмица у овом саставу црвено-белих бити на паркету:

„Оваква утакмица нам долази у прави тренутак, као најозбиљнија провера пред почетак плеј офа. Екипа ФМП-а је показала свој квалитет и на првом мечу у Железнику, млади су, растрчани, играју агресивно. То је екипа за респект, уосталом показали су могућности и пласманом у плеј оф Суперлиге. Зато позивам и публику да нам пружи подршку у уторак увече,како бисмо на прави начн још једном победом ушли у најважије утакмице у домаћем шампионату” рекао је Бранко Лазић.

Карте за утакмицу Црвена звезда Телеком – ФМП продају се од понедељка у свим пословницама Евентима, и на дан утакмице на благајнама дворане „Александар Николић“ од 15 часова до почетка утакмице.

Цене улазница за меч Црвена звезда Телеком – ФМП су: Трибине 400 динара, Партер – 600 динара, Плава ложа 800, Бела ложа – 800, Ложа 1000, док за седиште поред терена треба издвојити 5000 динара.

Утакмица Црвена звезда Телеком – ФМП Железник игра се у четвртак од 19 часова, а КК Црвена звезда позива све навијаче да дођу и поздраве све млађе селекције ККЖ Црвена звезда које су у својим старосним категоријама надмоћно освојиле титулу првака државе.

Повезане вести

Leave a Comment