Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Квартет на листи жеља фудбалског клуба

Филип Костић
Филип Костић

Пре неколико недеља стављена је тачка на летњи прелазни рок у фудбалу, до следећег има више од три месеца, међутим у ФК Црвена звезда се ради пуном паром на припремању подлоге за довођење појачања у јануару.

На листи жеља налазе се четворица играча, од раније помињани двојац Рада Лука Миливојевић (20, везни)  и Немања Којић (21, нападач), који су и током лета били интересантни шефу струке Просинечком, потом фудбалер Борца Филип Младеновић (20, бек) и његов имењак Костић (19, офанзивни везни), члан крагујевачког Радничког.

Сва четири фудбалера су чланови младе или омладинске селекције Србије, те би њиховим доласком и овако млада екипа нашег клуба била још значајније подмлађена, имајући у виду да су први на листи за одлазак у јануарском прелазном року искуснији играчи.

Повезане вести

39 comments

CZovac сеп 29, 2011 at 01:54

Bajkovic, Dmitrovic, Kirovski, Vesic-4 golmana
Petkovic, Reljic, Brigel- 3 leva beka
Zule, Mikic- 2 desna beka
Vilotic, Mihajlovic(+), Adi, Cosic(*)- 3+1 stoper
Kovacevic, Micko, Savio- 3 zadnja vezna
Dimitrijevic, Jankovic, 2 centralna vezna
Evandro, Kadu, Causic,- 3 ofativna vezna
Jeremic, Binic (!), – 2 krilna vezna
Lazovic, Vesovic, Borha(*), Paseko (+), – 4 krilna napadaca
Mezenga, Kaludjerovic- 2 napadaca

(! )- Igrac otisao na poz.
(*)- Igrac dosao na poz.
(+)- povreda
„Ukoliko sam naveo pogresno mesto u timu, moje izvinjenje“
Ako ne racunamo Binica koji je na poz. nas tim uz oporavljenog Paseka ima 28 fudbalera za prolecni deo sezone!
-Jedan od golmana je visak! Po meni, taj visak je Dmitrovic Marko, ne zbog manjka kvaliteta, naprotiv, mislim da on zasluzuje da brani, mlad je i treba mu utakmica u nogama tj rukama! Pozajmica u tim gde ce biti na GOLU!
– Jedan od levih bekova je takodje visak, Brigel ili Reljic
– Jedan od zadnjih veznih takodje, ako ne pokaze suproto, Savio je taj visak!
-Jeremic ili Binic, pre bih rekao I Jeremic i Binic su visak!
– U napadu i ofanzivi nema viska, ali svaki odlazak bi ostavio mesto za neko pojacanje!
Moram priznati da koliko god mi se svidjao to sto stvaramo mlad tim, plasim se da necemo zavrsiti kao Arsenal, tim dobar, stvara nove igrace, ali rezultati slabi!

Kada je u pitanju odlazak nekog od igraca koji su u prvom planu, uz dobru svotu bih se odrekao Kadua, sjajnim igrama je uspeo da podigne svoju cenu, i pravi je trenutak za prodaju!

Reply
DEJAN сеп 29, 2011 at 00:00

NIKON EL MAESTRO !!!!!!!!!!

Reply
Марко ФКЦЗ сеп 28, 2011 at 23:16

Треба доводити младе играче репрезентативце Србије. Они су много боља инвестиција од Бразилаца!

Reply
MARKO сеп 28, 2011 at 20:13

Tako treba, samo domaci igraci i to je to…Imamo garanciju za ovog Milivojevica da je dobar igrac kao i za Nemanju Kojica. Ne znam bas najbolje ovog Kostica i Mladenovica ali dobro, mislim i da su se tudjmanovci interesovali za Mladenovica i mislim da bi morali da ga dovedemo ako je talentovan. I jos kad bi pruzili sansu Ozegovicu, Causicu, Spajicu i Krneti bili bi u fulu i imali bi sjajnu ekipu za 2-3 godine kada svi sazru u igracine ! POZDAR

Reply
Denkeeee сеп 28, 2011 at 17:50 Reply
PERA BOR сеп 28, 2011 at 17:30

Ok je ovo sa mladjim igracima.Pogotovo bih zeleo videti Luku u zvezdi.Decko je veoma talentovan.

Reply
kole сеп 28, 2011 at 16:52

stvarno treba pokusati sa Nikonom,ima 18 godina i jeste se mozda zezao ranije ali otkaz u klubu ga je mozda uozbiljio i jos plus da dodje kod Robia na vaspitanje…ma ima da bude kao bubica. cinjenica je da ima veliki talenat samo treba pravi covek da ga usmeri,a verujem da Robi to moze!

Reply
Dule сеп 28, 2011 at 16:31

Ubedjen sam da nijedan od ove četvorice nije toliko bolji od nekog klinca koji već godinama trenira na Mari i igra za našu omladinsku, mada.. i jedni i drugi su na gubitku jer retko maknu od titule talenta, dok im karijere mahom zavise od toga šta su likovi a-la Adza sinoc zaboli na pokeru. Zvuči neverovatno da klub koji se sada već svakodnevno qrči s omladinskom školom u prvom timu ima samo dva, tri takva igrača, a sad bi i da dovodi vršnjake naših momaka koji u mlađim kategorijama lagano uzimaju titule uz kvalitet ništa slabiji nego u Teletole ligi. Ako na to dodamo da ovde nema kluba koji će da stisne jaja pet godina i po cenu loših rezultata napravi tim, kao i da iole pristojnijeg igrača ne možeš da zadržiš više od dve godine, ne vidim zašto bismo dovodili neke preko noći izmišljene talente i lagali sebe da ulažemo u budućnost.

Reply
sreten сеп 28, 2011 at 15:04

Po meni umesto Kojica..,Kasalica..,decko kida..,i to je to..,ovi su extra talentovani..

Reply
Zapad R29-M30 сеп 28, 2011 at 14:43

Mladenovica i Kostica bi voleo da dovedemo ali ovu dvojicu Radovih ne. Kojica ne iz razloga zato sto mislim da nema kvalitet a Luku koji je odlican fudbaler iz razloga sto imamo Causica i malog Jankovica pa ne bih da ih gomilamo a nije nesto mnogo bolji. Zato bolje dovesti Nikona Jevtic koji je klasa za sve nase veznjake. Takodje bi doveo Nikolu Maksimovica iz Slobode na mesto stopera jer je visok, pokretan, zna da iznese loptu a moze i na zadnjeg veznog. Petkovica iz Ofke takodje trepa dovesti posto ce Mikic verovatno otici pa nek se kolje sa malim Stojkovicem za mesto.

Moja lista zelja za januar:

Stoper – Nikola Maksimovic (Sloboda SP)
Levi bek – Filip Mladenovic (Borac Cacak)
Desni bek – Marko Petkovic (Ofk Beograd)
Ofanzivni vezni – Nikon el maestro Jevtic (Bez kluba)
Levo krilo – Filip Kostic (Radnicki 1923)
Napad – Ognjen Ozegovic (Prekomanda u prvi tim)

Reply
Lucano сеп 28, 2011 at 13:37

Kojić je katastrofa.

Reply
Теша_Делија!!! сеп 28, 2011 at 13:24

http://sportal.rs/news.php?id=59413
opet pokusavaju da nas uznemire, ali to samo pokazuje koliko smo mocni!

Reply
Ncssczv сеп 28, 2011 at 13:12

Kojic ce biti nas najbolji napadac posle Zige… Ima bre decko m…!

Reply
LaneDS сеп 28, 2011 at 13:10

Dopao mi se ovaj bek Hajduka, koj je pojeo Borhu i Vesovica! A Kojic mi se uopste ne dopada! On je u rangu Kaludjera!

Reply
gile сеп 28, 2011 at 12:54

ne valja sto je ova vest procurila….znate kakve komsije imamo ,sutra ce u novinama biti da su i oni zainteresovani

Reply
MileKrug2 сеп 28, 2011 at 22:19

Ma nemaju oni vise love. Isplatili cetiri titule i progutali Rambov mamac i pljunuli gomilu evra za eduarda 😀

Reply
Miki сеп 28, 2011 at 12:45

Nadao sam se da ce negde u nekoj vesti povezati Kostica i Zvezdu, i evo to su ucinili 😀 Milivojevic nam stvarno nije potreban…on igra ofanzivnog veznog (a ne desno krilo, kako je neko rekao), a mi tu imamo igrace kao sto su Evandro, Kadu, Dimitrijevic, Lazovic (po potrebi), kao i mladi igraci Causic, S.Srnic i Jankovic…Mladenovica bih voleo da dovedemo, a moj prvi pik od napadaca iz domace lige bi bio Kasalica.

Reply
Zeljko сеп 28, 2011 at 12:35

Salata ,Ninkovic,Toro,Dragutinovic,Kufre,itd
Svi su oni bili na listi zelja pa svi znamo sta se desilo.
Dok Je Adzic direktor zelje su jedno a njegova sposobnost ili bolje reci ne sposobnost,da ih dovede nesto drugo.

Reply
nele сеп 28, 2011 at 12:30

jao sto izbaciste ovo..pa sad nasi ,,strucnjaci“ ima da ostave 200 komentara 🙂

Reply
nemanja сеп 28, 2011 at 13:52

Bravo za komentar!

Reply
madness2233 сеп 28, 2011 at 12:25

Iskren da budem meni se nesto ne dopada stil igre Kojica,nekako je spor,videlo se kod akcije u mecu protiv pfc..kad je mogao da zabije za 0-1.. Luka,Filipa oba da,al Kojic ..pitanje,mada kako Kaludjer igra mozda i moze bitii bolji..ima tu jos igraca,recimo Lekovic Rad,Petkovic,Rodic Ofk,dobar je bio i Pauljevic Hajduk..jedino sto je po meni problem ako se vec zeli,uzeti ih odmah(potpisati),da ne bude neki drugi scenario..

Reply
njuma_njuma сеп 28, 2011 at 12:16

Zna li se izvor ovih informacija? Ili su to pak samo puste zelje admina

Reply
asdf сеп 28, 2011 at 12:32

Zurnal.

Reply
Luka сеп 28, 2011 at 12:50

Informacije smo dobili i ranije(indirektno od samih igraca koji se pominju), ali nismo zeleli da objavljujemo pre vremena jer moze da nanese stetu klubu. sada kada su i mediji objavili nema vise potrebe da se krije…

Reply
njuma_njuma сеп 28, 2011 at 12:52

Ok. Hvala!

Reply
Драган сеп 28, 2011 at 13:39

За сва четири играча имамо потврде информација већ неко време, добијене пре свега од неких других фудбалера, те је вест 100% тачна.

Reply
vojkan zvezda KLINA сеп 28, 2011 at 12:02

ali prvi i pravi igrac koga moramo dovesti je Luka Milivojevic iz Rada opasan igrac,odmah bi nam bio od koristi…ali,ali ima jedan problemcic a on se zove Ranko evro Stojic???

Reply
Стефана МЦЗ сеп 28, 2011 at 12:25

Mislim da Ranko sad ima previše posla oko tužbi koje su mu napakovale sudije : D

Reply
милпар сеп 28, 2011 at 12:00

Фино је то што су се опредијелили за довођење наших младих играча,али има ту нешто што се мени лично не свиђа.

Нпр. Долазак Којића и Миливојевића би значио поновну сарадњу са Стојићем,што ми се нимало не свиђа,нарочито од када сам сазнао да 50% од продаје Калуђера иде њему.[:@]

Такође,Лука Миливојевић је колико ја знам десни везни.Сада се поставља питање зашто се доводи десни везни када их у тиму имамо 3(Лазовић,Вешовић и Борха).Па одговор је једноставан,Лазовић иде у јануару,Вешовић се није доказао код Просинечког,значи остаје Борха.
Борха је јак и борбен,али,брате,превише компликује с лоптом а треба му 100 прилика да постигне гол.Свиђа ми се код њега што проба да заврће играче у шеснестерцу(оно што је Короман добро знао да уради),али је некако превише тром и не ради то с лакоћом као што је Короман радио,ваљда због висине.

Долазак Којића би значио вјероватно одлазак Калуђеровића.Ја би лично волио да оде,јер је мало показао.Слажем се ја да нас је пуно пута спасио,али од прошле године су и апетити порасли,није нам више циљ да се не обрукамо против Партизана,или само да побиједимо(па и Металац и то са 1:0),циљ је да се игра лепршав фудбал са доста голова.Има ту још једна ствар,ако остане Калуђер и ако дође Којић,можда поново прилику неће добити Ожеговић.Било је приче да је он изјавио како ће отићи ако ако не добије прилику на зиму да се докаже.Ја први,а мислим и сви ви би прије жељели да се пребаци у тим Ожеговић него да се доведе Којић и мислим да сви не желимо нове Ђуричиће,Ћосиће,Милановиће…

Ова двојица у реду,јер на њиховим позицијама со танки и у првом тиму али и у Омл. школи.Можда у ОШ Медић на лијевом беку,али на лијевом крилу ја не знам никог доброг…

Е то је неко моје гледиште,сада не морају се сви сложити.Фала је Богу,не би ни ваљало да се сви сложе.Нарочито око Лазовића,сви би ми вољели да он буде са нама ко Гигс и Сколс у Манчестеру.

Reply
madness2233 сеп 28, 2011 at 12:19

Borja nije nas igrac,samo je na pozajmici,dakle pre ce on ici nego Lazovic..

Reply
Стефана МЦЗ сеп 28, 2011 at 13:49

I Borha je levo krilo, koliko ja znam. Bar je do sad bio.

Reply
милпар сеп 28, 2011 at 18:57

Борха је по природи шпиц,али га је Роби уклопио на крило.Прошле године је играо десно крило,сјетите се да је Лазовић тек заиграо када су говнари повриједили Евандра у дербију.Ове године је прекомандован на лијево крило због повреде Пачеха…
Знам шта пишем!

Reply
Стефана МЦЗ сеп 28, 2011 at 19:41

Nisam ja ni rekla da ne znaš. Znam da je špic, pre intervjua sam morala detaljno da se informišem o njemu, i baš sam ga i pitala šta mu više odgovara… Njemu je svejedno, mada mi se čini da gde god da igra, nije dovoljno dobar za Zvezdu. A što se tiče Ožegovića, nije sporan njegov talenat uopšte, samo, kao što sam već rekla, još uvek nije zreo za prvi tim.

Luka сеп 28, 2011 at 11:59

Izgleda da se odlicno radi na skautingu. Mi kao klub sa losim finansijama moramo da se trudimo da uzimamo perspektivne igrace, a onda ih kasnije prodajemo. Strance je mnogo teze prodati pa bi dovodjenje ova 4 igraca bilo fenomenalno. Ono sto je sigurno je da mozemo ocekivati i da se komsije ukljuce u trku bas za ove igrace(kao i uvek).

Reply
vojkan zvezda KLINA сеп 28, 2011 at 11:49

mlad pre svega i ogroman talenat,igra u sredini nekog centralnog veznog recimo ume sa loptom pogotovo zna da namesti….misljenja sam da ima potencijala i da bi ga trebalo dovesti….

Reply
srdjan сеп 28, 2011 at 11:44

E кад би дошла сва четворица…..

Reply
Aleksa сеп 28, 2011 at 11:41

jel zna neko kakav je ovaj kostic, detaljnije ako moze???

Reply
aaa сеп 28, 2011 at 11:51

92. godiste, ofanzivni vezni, dao 2 gola i ima 4 asistencije u jsl do sad.

Reply
nikola сеп 28, 2011 at 12:40

ima veliki potencijal, moze dosta da napreduje ovu i proslu godinu je standarad u timu radnickog. ima dobar udarac i odlican izvodjac prekida..
Kod njega mi se ne svidja sto ne ume da trca ka golu iako ima otvoren put uvek ide po aut liniji..

Reply

Leave a Comment