Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Мијаиловић: „Добро ћемо се припремити“

Чињеница је да Роберт Просинечки у сваком тренутку има играче који могу адекватно да одговоре на све задатке. Један од њих је и Срђан Мијаиловић, млади везиста који је на мечу против Хајдука у игру ушао уместо стрелца јединог гола Кадуа.

„Знали смо да ће овде бити тешка утакмица. Знали смо и да имамо лошу традицију, али успели смо да је срушимо. Свака част Кадуу за прелеп гол који је постигао, и цела екипа је изгинула и заслужили смо победу, јер смо доминирали током целе утакмице. Каду се повредио и морао је да изађе, тако да сам га заменио. Доста сам задовољан својом игром, и надам се да ћу овако наставити до краја првенства“, каже млади везиста, који ће у новембру напунити 18 година.

У суботу на Маракану долази Раднички, који након шест кола не зна за пораз, и заузима одлично четврто место на табели.

„Раднички је сигурно добра екипа, што и показују играма у првенству, и сигурно је да ћемо се добро спремити за ту утакмицу. Желимо да победимо на Маракани, да бисмо направили још бољу атмосферу пред паузу у првенству“, истиче Мијаиловић.

Повезане вести

6 comments

Sasa сеп 26, 2011 at 20:32

Ljudi, imam jedno pitanje ako je uopste moguce da mi date odgovor.. Kolke su sanse da ce derbi 26og da se pomeri na recimo 27og.. Pitam jel dolazim da gledam, pa da budem siguran da znam do kad da rezervisem avijonsku..

Reply
Cvija сеп 26, 2011 at 16:11 Reply
veliki Zvezdas сеп 26, 2011 at 16:02

Ti Mijailovicu nastavi sa dobrim partijama ,i malo vise sutiraj sa ivice kaznetog prostora i malo dalje ako ti se ukaze prilika jer je i to jedan od nacina da se razbije bunker ekipa u ligi Srbije ,za mene si jedan boljih igraca na sredini terena Crvene Zvezde ,nastavi sa hrabrom igrom za Crvenu Zvezdu Mijailovicu

Reply
Cvija сеп 26, 2011 at 15:19

I Novak Đoković, čuveni Delija, sutra na Marakani u Bitki za bebe

http://www.mozzartsport.com/vesti/6675/bitka-za-bebe-na-marakani–robi-i-nole-protiv-mose-i-tirketa-/

Reply
Zvezdaš сеп 26, 2011 at 20:03

Bitki ??? xDD

Reply
Tromi сеп 26, 2011 at 14:13

Molim urednike ove stranice da u narednim danima uporno pozovu i obaveste navijace naseg voljenog tima da dodju 01.10. da pomognu nasim mladjim kategorijama da ostanu tamo gde jesu i da povecaju bodovnu prednost u odnosu na najveceg rivala direktno u mecevima sa njima.

Reply

Leave a Comment