Moja Crvena Zvezda
FeaturedВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Ефес без кључног играча у Вршцу!

Ефес ће у 8. колу Евролиге на гостовање Црвеној звезди стићи без једног од најбољих кошаркаша у овој сезони, Џејсона Грејнџера.  

Њега ће заменити Илајџа Џонсон, момак који је прекомандован у екипу из другог тима. Сјајни плеј је у текућој сезони у Евролиги бележио 10,8 поена, 3,4 скока и 4,3 асистенције. Он је пети стрелац, трећи скакач и други асистент екипе. Само Џон Диблер је више времена провео на паркету од њега.

Ефес је у првом колу друге фазе славио са 85:84, поенима Дарија Шарића у последњим секундама, иако је Звезда водила током већег дела утакмице. Турци имају скор 3:4, а наш тим 4:3, након седам кола.

Евентуалном победом, Звезда би направила велику разлику у односу на овог ривала на шест кола до краја.

Повезане вести

2 comments

Petak trinaesti феб 25, 2016 at 00:31

Glavni adut Efesu je radonjić!!!!

Reply
Miljko феб 25, 2016 at 00:01

Ovo je svakako olaksavajuca okolnost pred Vrsac. Posle bruke u Nisu, ocekivao sam promene u timu. Na zalost,nista od toga. Dozvolili smo dopingovanim smradovima 17 i slovima, sedamnaest ofanzivnih skokova!!! Pa ljudi,sta je jos potrebno da se desi da dovedemo valjanog igraca na poziciji 4?!? Ne treba to da bude skupi Amerikanac. Na Kup turniru u Nisu smo videli da i u nasim klubovima i te kako ima igraca koji bi zakrpili tu rupu. Ne moramo juriti Majstorovica.U Borcu Stanojevic,Stevanovic,Popovic.Fundic iz Beovuka.Simovic iz Vrsca.Tasic iz Konstantina. Pesice bi dotrcali u Bg i potpisali za Zvezdu!!! Izvanredni skakaci a Tasic je pored toga i odlican strelac.Zaista mi nije jasno,zasto se pored ovakvih igraca kibicuju preskupi stranci,dok gore pomenuti igraci zavrsavaju u Rumuniji i ko zna gde jos.Znam da ce slabo koga u upravi zanimati ove reci i misljenje miliona navijaca Zvezde.Jedini smo tim u EL bez klasicne cetvorke.I kada se Mitar vrati,pitanje je koliko ce biti spreman da u samoj zavrsnici bude fit.Ono sto mene jos vise zabrinjava su polufinalna i finalna serija u zavrsnici ABA Lige. I Cedevita a posebno Buducnost imaju gomilu skakaca,lako zakljucavaju reket i ne znam kako ce se sve to zavrsiti ako se ne pojacamo u reketu.Morao sam ovo napisati i olaksati dusi. O Radnjicu ne zelim ni rec.Idemo u Vrsac i daj da ostavimo glasne zice u Milenijumu.Napred ZVEDA!!! Sportski pozdrav!!!

Reply

Leave a Comment