Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОсталоСтрељаштво

Црвено-беле одбраниле трофеј, Себићу злато

Другог дана Финала Купа ССС које је одржано у Новом Саду наши стрелци су остварили одличне резултате. Сениорке су пиштољем одбраниле титулу у екипној конкуренцији у саставу Зорана Аруновић, Јасна Шекарић и Теодора Симић.

У појединацној конкуренцији Миленко Себић, који је прошле године био други иза Милутина Стефановића („Чика Мата“), освојио је титулу пушком.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz08022016-kup-3

Ове године Аруновићева је морала да се задовољи другим местом јер је Величковићева у фантастичном финалу са 205,5 кругова оборила сопствени државни сениорски рекорд финала и тиме прекинула златни низ Зоране Аруновић која је побеђивала 2011, 2012, 2013. и 2015.

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz08022016-kup-1

У финалу појединачног Купа Стрељачког савеза Србије учествовало је по десет стрелаца у свакој дисциплини и категорији на основу бодова освојених за пласман на једном од три кола Купа СС Србије.

У екипној конкуренцији учестовале су екипе са по три члана које су се пласирале на основу броја бодова остварених у три кола купа. Максимум је био по осам екипа у свакој категорији и оружју.

Повезане вести

1 comment

mmm феб 8, 2016 at 18:22

Ovo je prvi ekipni seniorski trofej za SD Crvena zvezda za 2016. godinu.

Reply

Leave a Comment