Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Јединство и Нови Пазар ривали црвено-белих у полуфиналу Купа

Одбојкашице Црвене звезде играће против Јединства из Старе Пазове, док ће наши одбојкаши играти против Новог Пазара у полуфиналу Купа Србије.

Финални турнир јубиларног, 50. Купа Србије у конкуренцији одбојкашица одиграће се 20. и 21. фебруара у Старој Пазови, а Финални турнир 51. Купа Србије у конкуренцији одбојкаша 27. и 28. фебруара у Пожаревцу, саопштено је данас на жребу у београдском хотелу „М“.

У полуфиналу одбојкашица играће Црвена звезда – Јединство (Стара Пазова) и Визура – НИС Спартак (Суботица)

Добро познајемо ривала. Вежу нас јако лепе успомене из Старе Пазове пре две године. И онда нисмо били у најбољој форми. Изненадили смо екипе које су биле фаворизоване и освојили смо Куп. У овом моменту имамо мало проблема са саставом екипе и са повредама. Надам се да ћемо нашу екипу довести на један одређени ниво, јер када је у питању освајање једног трофеја ми и те како имамо додатни мотив и искуства, тако да ћемо покушати да изненадимо домаћина финалног турнира – изјавила је Ана Аврамовић, генерални директор ОК Црвена звезда.

У полуфиналу одбојкаша Нови Пазар – Црвена звезда и Млади радник (Пожаревац) – Војводина НС Семе (Нови Сад).

У ситуацији када жреб одлучује противника ви не можете да бирате. Нови Пазар је екипа коју ми заиста респектујемо. У овој сезони су направили један добар састав, извршили су и промену тренера. Мислим да ће то бити један добар полуфинални меч, а пре свега надам се нашој победи и пласману у финале – рекао је Ласло Лукач, спортски директор црвено-белих.

Слободан Милошевић, генерални секретар ОСС, поздравио је учеснике и госте на жребу, којим су руководили Душан Кесер, председник Такмичарске комисије ОСС, и Чедомир Недељковић, комесар такмичења УОКПЛ.

Маријана Боричић, први тренер женске јуниорске репрезентације Србије, и Владимир Васовић, први тренер мушке кадетске репрезентације на турниру “Локоволеј 2015.”, када је освојена сребрна медаља, одредили су парове полуфинала Купа Србије у обе конкуренције.

У конкуренцији одбојкашица, пријаве за техничку организацију доставили су Јединство из Старе Пазове и НИС Спартак из Суботице, који је понудио организацију Финалног турнира у Сенти.

У конкуренцији одбојкаша, Млади радник из Пожаревца је једини доставио кандидатуру за техничког организатора Финалног турнира.

Сатница утакмица ће накнадно бити саопштена.

Повезане вести

Leave a Comment