Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Паркер за раскид тражи 150.000 евра, управа ни да чује

Џошуа Паркер је саопштио своје жеље управи Црвене звезде која би да са њим раскине уговор, јер није у плановима Миодрага Божовића за пролећни део сезоне.

Репрезентативац Антигве и Барбуде је под уговором са нашим најтрофејнијим клубом до 30. јуна 2017. године, а на раскид сарадње би пристао уколико би му Звезда исплатила 150.000 евра уз чисте папире.

Међутим управа црвено-белих има мало другачије планове и спремна је да исплати Паркеру заостале зараде у износу од 50.000 евра и да се растане са проблематичним нападачем. То је за лист Спорт прокоментарисао спортски директор Блажо Раосављевић.

– Сматрам да је понуда коректна и ако је на то спреман Паркер – спремићемо папире. Уцене не пролазе, а најбољи показатељ је Мбођ, који је без речи пристао на договор и отишао је даље у Жалгирис.

Ако до договора не дође до краја месеца, Паркер ће се прикључити групи играча која ће тренирати у Београду, јер тренер Божовић на другу фазу припрема на Кипар жели да поведе 25 првотимаца, од тога 22 играча и три голмана.

Повезане вести

1 comment

severac јан 20, 2016 at 15:52

Ma kakvih 150.000 šta je njemu. Neka trenira sa pionirima i neka igra po selima da ga ovi tabanaju i lome a kad odbije da igra kazniti ga i raskinuti ugovor na njegovu štetu zbog neipunjavanja obaveza.

Reply

Leave a Comment