Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Терзић најавио прво појачање: „Он је бисер!“

Звездан Терзић је најавио прво појачање Црвене звезде у зимском прелазном року.

„Давида Бабунског могу да опишем једном речју – бисер. Пазите, он је у Барселони тренирао са Месијем и Инијестом, прошао је комплетну фудбалску школу. Изузетно је писмен и верујем да може да нам помогне у блиској будућности. Када нам се указала прилика да га ангажујемо нисмо много размишљали. А зашто бисмо размишљали? Не би требало да помињемо какви су критеријуми у Барси, али Давид је и поред тога био близу првог тима. Важна ствар је што он хоће да дође у Србију и Београд. Верујем да може да нам донесе моного радости“ рекао је Терзић за „Моцартспорт“.

Што се долазака осталих појачања тиче..

„Преговори су тешки, јако тешки… Борићемо се као лавови и нећемо лако одустати ако проценимо да играч може да нам донесе озбиљан квалитет.“

Повезане вести

17 comments

dejo јан 17, 2016 at 15:07

Mislim da jedino i pravo resenje za bilo koju situaciju u nasoj Crvenoj Zvezdi je Privatizacija ne vezeno koje mjesto u nasoj Crvenoj Zvezdi ,realno tesko moze da se izbori nasa uprava Crvene Zvezde sa puno jacim timovima iz Evrope zbog toga treba da bude sprovedena Privatizacija nase Crvene Zvezde to je od glavnih stvari da ne pricam nadalje uz to Zvezdina skola mora da bude jos jaca a sa Privatizacijom bi dobila i to

Reply
MILAN KG јан 17, 2016 at 09:18

U najpozitivnijem smislu mislim

Reply
pera јан 16, 2016 at 22:45

Da mi prvo vidimo koga ćemo dovesti obično smo ovako dizali cenu ili su menadžeri dizali cenu igračima pa su oni odlazili kod drugih. Pristalica sam da se ime igrača koga dovodimo ne pominje do trenutka kada potpiše za nas. Filip Stojković na sezonu a ne u raspali Partizan i mladi igrači, kako Terza reče biseri a ne neki stranci koji sede na klupi i rasprodaja ovih što nisu za Zvezdu od Cvetkovića, Andjelkovića i Orlandića pa nadalje.

Reply
Danijel1984 јан 16, 2016 at 21:11

A sta da je Grujic rekao ne za transfer? Propali bi smo! Grujic je mnogo doprineo da je Zvezda prva i svaki normalan igrac zeli i nagradu za svoj trud. A njegova nagrada je ta titula. On je Zvezdi mnogo dao i pokazao da mu pare nisu na prvom mestu. Najmanje sto Zvezda za njega moze da ucini je ta pozajmnica. Em je jedan od najzasluznijih za +26, em i obezbedio je Zvezdi licencu!

Reply
branko јан 16, 2016 at 16:32

МОЖЕ ЛИ СЕ ДОВЕСТИ МИЛАН РОДИЋ ИАКО ИМА ВАЖЕЋИ УГОВОР И ЧАВРИЋ ЈЕР МИОРАМО ИМАТИ И У РЕЗЕРВИ ИГРАЧЕ ЗА СВАКИ СЛУЧАЈ

Reply
Grga јан 16, 2016 at 17:00

Jedino da dođu na pozajmicu sa opcijom otkupa, mada je pitanje da li bi hteli da greju klupu. Ajd Rodić bi možda i igrao ponekad, ali osim Čavrića tu su Vijeira (koji će verovatno biti starter), Jović (ako ne ode), Orlandić i Sikimić. Ali slažem se da su nam potrebni igrači u rotacijij, ali samo ako uđemo u LŠ ili LE.

Reply
ShoNe јан 16, 2016 at 13:21

Ako dovedemo Le Taleka i Babunskog, stvaramo ogromnu konkurenciju. U Delikatnoj smo situaciji. Treba se odluciti dal da razigravamo Grujica za Liverpul ili da razigravamo nekog za kvalifikacije.
Gruic nam je, formalno, igrao u tandemu sa Donaldom, zadnjeg veznog. A ustvari je bio po celom terenu. Zbog toga ga je Liverpul i uzeo, tesko da ce neki igrac moci slicno. Le Talek ima sanse, jer je igrao na dosta pozicija, cak neke utakmice u mladoj reprezentaciji i kao napadac.
Medjutim gubimo mesto za Plavsica ili Babunskog. Naravno ako se opredelimo za jednog zadnjeg veznog, gubimo Le taleka ili Donalda i vecinu duela na sredini terena.
Zanimljiv je fudbal, nama gledaocima obicno samo kad je utakmica, a fudbalskim radnicima svakodnevno.

Reply
Petar јан 16, 2016 at 15:31

Slazem se.. Mozda je jako sebicno sto ovo pisem, ali ne vidim razlog sto je Gruja ostao na pozajmici koja je jako skupo placena. Da se razumemo, po mom misljenju on je mozda i najbolji pojedinac u Zvezdi ove sezone. Igrac koji je pravio razliku na terenu… Ukoliko dodje Le Telek, mislim da bi najrealnije bilo da on igra i da se tim uigrava za kvalifikacije, ali koja ce tu biti uloga Grujica? Stvarno ne razumem ovaj potez uprave.. Ostanak igraca koji nam nece znaciti nista u sledecoj sezoni, a rec je o takvom kvalitetu da je stvarno sramota ne pustiti ga da igra (jos je placen i milion evra, a taj milion bi nam mnoogo znacio).

Reply
Goran јан 16, 2016 at 16:04

Grujic je ostao u Zvezdi jer mu je velika zelja da osvoji titulu i podigne pehar u Zvezdinom dresu jer voli Zvezdu vise nego leba. Svestan je i on da ce pored Liverpula igrati u jos minimum 2-3 kluba po 3-4 godine svaki ugovor,ako se nekad i vrati u Zvezdu to ce verovatno biti posle tridesete ako ga zaobidju povrede i posluzi zdravlje,ali pitanje je da li bi tada uspeo da osvoji titulu jer ako bi se vratio na jednu sezonu da zavrsi karijeru kod nas niko mu ne garantuje da ce Zvezda te sezone osvojiti titulu,a mozda zavrsi karijeru i u inostranstvu kao mnogi dobri igraci koji su otisli iz Zvezde i nisu se vratili…Znaci 100 zeli da podigne taj pehar,zato mu je otac i insistirao da ostane u Zvezdi bar do leta,da Liverpul posle ne igra u Evropi mozda bi ostao i za kvalifikacije ovako zadovoljice se titulom sampiona…

Reply
Estrella Roja јан 16, 2016 at 17:22

Izvini, ali je ovo toliko nesuvislo objašnjenje da vređa inteligenciju svakog navijača kome logika nije strana. Klub koji je do guše u dugovanjima ispunjava dečačke snove igraču i to zadovoljstvo traje tri i po meseca, a što je još besmislenije košta milion evra. Za milion evra mogu se dovesti dva igrača reprezentativnog kvaliteta i ,da se ogradim, Grujić je moj omiljeni igrač Zvezde i verovatno od Stankovića najbolji produkt omladinske škole, stoga sam smatrao da treba da ostane bar još dve godine da ga upamte navijači Zvezde. Uprava je mogla da se otvori, zaduži u svoje ime da bi zadržala ekipu na okup što bi doprinelo ulasku u neko od dva evropska takmičenja (Liga Evrope je mnogo realnija, ako je i ona realna). Sada smo došli u situaciju da prodamo jedinog bisera koga imamo i da ga uigravamo za Liverpul nauštrb igrača koji će igrati evropske kvalifikacije. Meni je to čista nebuloza i sumnjam da je tu sve transparentno u transferu Grujića..postoje sigurno neke klauzule koje mi navijači ne znamo. Milion evra za 3 meseca u već osvojenom prvenstvu, pa lično ne bi dao ni Mesiju za te pare da igra toliko kratko vreme, bez Evrope.

Reply
Goran јан 22, 2016 at 15:21

Ko ce da pozajmi Zvezdi pare na ime ne budi smesan,nema se ni za struju,vodu,za travu pokositi a ne da im pozajmi neko,tya vremena su prosla kad ti je neko pozajmljivao na ime ili na lepe oci,probudi se zivimo u nsurovom svetu gde brat bratu vise ne pozajmljuje…Ja bi licno voleo da Zvezda udje u LS ili LE kao druga opcija ali da li si razmisljao ako bi se desilo da ne udjemo u Evropu i ako ne osvojimo titulu sledece godine da bi mu cena mozda pala a drugi lesinari jos znaju da smo u dugovima znaci mozda tada ni 7 miliona ne bi nudili. A ne daj Boze jos gori scenario da je ostao i da se povredio na nekoj od nasih oranica kao Lazovic pre,onda bi otisao posle za dzaba,razmisljaj malo logicnije i videces da je i ovih 6 miliona puna kapa…

italy јан 16, 2016 at 17:44

Aman ljudi otac nije dao da ide pre leta!!!Zvezda zato placa pozajmicu a ne zbog toga sto nam treba.Da li je moguce da samo ja znam za to??….

Reply
Bojan јан 16, 2016 at 21:56

Upravo sam to posao da napisem. Jednostavno ne zeli da ide dok ne uzme titulu. To mu je zelja, ako ide i zvezda zaradjuje na njemu kao na svim transferima u zadnjih 10 godina zajedno, valjda je zasluzio da mu klub izadje u susret makar to kostalo i milion evra.

Reply
Estrella Roja јан 16, 2016 at 22:20

Tako je. Mi smo pijani milioneri koji uvek ispunjavaju želje igrača i navijača Zvezde. Samo što ne ispuniše želju svima nama ostankom Grujića bar dve godine u klub, a da se novac potraži na drugoj strani. Milion za pozajmicu je paravan za očiglednu manipulaciju gde će neko dobro zaraditi, pominje se neki investicioni fond, ni Terzić nije tu previše imun. Bolje da su odmah rekli da je transfer 6 miliona i da zbog želje igrača, uz saglasnost Klopa, Grujić ostane do kraja sezone.

Petar јан 16, 2016 at 13:14

Babunski je prosao celu omladinsku skolu Barselone i ne verujem da ce biti lose pojacanje, pa makar i za samo superligaske uslove. Mlad je i nekada je bio jedan od najvecih evropskih potencijala. Ono sto mi se dopada jeste sto ce doci kao slobodan igrac, pa samim tim i nemamo mnogo toga da izgubimo.

Reply

Leave a Comment