Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Мицић: Надам се да могу да допринесем још више

Василије Мицић се полако привикао на нову средину, ипак, напоран ритам и згуснут распоред није оставио много простора црвено-белима за опуштање током празника, али Васа већ дуже време функционише у таквом ритму.

– Навикао сам на то. Професионализам је такав. Морамо да тренирамо, јер је такав распоред. Добили смо слободно пре подне, што је било довољно да се одморимо и спремимо што боље за меч против Фенербахчеа.

Млади плеј црвено-белих је већ играо против Фенербахчеа ове сезоне, али у дресу Бајерна, па ће му и то драгоцено искуство много значити у предстојећем сусрету.

– Ми смо у првој утакмици тамо много добро одиграли и, нажалост, изгубили. Другу су они одиграли јако доминантно, што говори да су током сезоне напредовали у својој игри, са много више самопоуздања и много боље као тим, јер су имали много нових играча. Добили су много тесних утакмица у турском првенству, што говори да играју добро као тим и добијају тешке утакмице. У Евролиги су по мени један од главних кандидата за фајнал-фор, тако да нас очекује веома тешка утакмица.

Нови плеј Звезде је имао мало времена да се уигра са нови саиграчима, али му прилагођавање није било проблем, обзиром да познаје завидан број кошаркаша екипе са Малог Калемегдана.

– Момци су стварно комплетно супер. Дуго сам и играо против Звезде, знам какве све системе играју и шта се тражи. Дошао сам из система где се напорно тренирало и нисам имао проблема да се уклопим што се тиче ритма тренинга. Надам се да могу да допринесем још више. Трудим се на тренинзима и очекујем добре утакмице – истакао је Мицић.

Повезане вести

Leave a Comment