Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Човић: Вилијамс још увек није отишао из Звезде

Први човек КК Црвена звезда, Небојша Човић, на Новогодишњем коктелу клуба зрачио је осмехом и задовољством након најтрофејније године у 70-годишњој историји клуба, али и нагласио обавезу да се настави у истом стилу у новој години.

– Врло успешна година је за нама, али настављамо даље да радимо. У спорту се не живи од прошлости. Наравно, то је основа за све ово даље што нас чека, 2016. година је за Звезду доста изазовна. Пробаћемо да поновимо 2015. годину.

Небојша није могао да се одлучи за један најдражи тренутак у 2015. години у мору успеха Црвене звезде током године за памћење.

– Има више тих тренутака. Наравно, три освојена трофеја, завршетак унапред припремљеног плана реорганизације и добро одрађен посао у групи Евролиге, када смо добили три важне утакмице Реал, Химки и Бајерн и пласирали се у Топ 16.

У четвртак је главна медијска и навијачка тема био Маркус Вилијамс, који је успео да баци у сенку и утакмицу против Задра у Пиониру.

– Он још увек није отишао из Звезде. Према томе, ако се буде било шта ново догодило, Звезда ће дати адекватно саопштење. Не видим разлог зашто би журили.

Први човек клуба са Малог Калемегдана није желео да се дубље упушта у проблематику око Вилијамса и разлога због којих плејмејкер Звезде није био у саставу за утакмицу 16. кола АБА лиге против Задра.

– Мислим да сам био довољно јасан. Ако будемо имали неку новину, даћемо саопштење.

Човић је остао закопчан до грла и по питању евентуалних појачања која се помињу у медијима, а у питању су Василије Мицић и Владимир Голубовић.

– Све ћете знати на време – истакао је Човић и тиме оставио Звездиним навијачима да и даље нагађају око тога ко ће појачати клуб пред Топ 16 фазу Евролиге.

Повезане вести

1 comment

Dragan bgd дец 25, 2015 at 18:02

Ja mislim da Zvezasi ne treba da se opterecuju ko ce doci ko otici,ovo je patka,za ne Zvezdase,njih mnogo zanima sta se kod nas desava.Delije,moje opusteno,dobro smo se zakotrljali i klub ide u odlicnom pravcu.ne dajmo mi simpatizeri Zvezde ovim malima da disu.Oni se hrane ako mi pljujemo svoje,kao sto oni to rade,oni su rodjeni pljuvaci,takav im je kod,ako ne pljuju Zvezdu onda pljuju svoje a ja bih voleo da se oni kod svojih i zadrze.Samo da istrajemo sa fudbalskim klubom,njega podignemo a on ce gurati celo SD Crvena Zvezda,nekadasnja SD Velika Srbija.Oni ce tek da cvile,to je zapisano.Pozdrav svim Zvezdasima.

Reply

Leave a Comment