Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеТрансфери

Човић најавио појачања за ТОП16 фазу

Пласман Црвене звезде у ТОП16 фазу Евролиге покренуо је међу навијачима приче о ростеру екипе.

Из клуба су и раније најавили да ће промена извесно бити, а исто је потврдио и председник Небојша Човић, који је у разговору са навијачима у просторијама „Журнала“ потврдио да клуб ради на довођењу појачања за ТОП16.

Човић је демантовао да је реч о репрезентативцима Србије Марку Кешељу и Зорану Ерцегу.

Председник је одговорио и на питање навијача о продужењу уговора Квинсија Милера, истакавши да Звезда размишља о томе, али да неће бити журбе око продужења уговора.

Црвена звезда ТОП16 фазу почиње 30. децембра против Ефеса у Истанбулу.

Повезане вести

4 comments

dejo дец 22, 2015 at 23:28

Mislim da ono sto se dogodilo ovamo kod mene Covke u Podgorici i mogu ti rec da sam vidio jedno da Simonovic nije mu se igrala ta utakmica a Radonjica treba da zamijenis sa nekim drugim trenerom naseg KK Crvena Zvezda a sto se tice Simonovica to je bruka kako je odigrao tako da njih dvojicu treba da promijenis Covke moj neki savjet

Reply
pera дец 21, 2015 at 19:07

Sve ovo što ste ljudi konstatovali uprava kluba dobro zna i radi na tome. Mislim da ne treba podsećati ovaj profesionalni deo kluba šta mu je raditi. Ako postoji mogućnost potpisivanja i produženja ugovora pobrojanih igrača verujte da će to oni i uraditi. Raduje vest da se polako slažu kockice da se oslobodimo ugovora Mekela koji nas opterećuje. Ako je g-din Čović najavio pojačanja biće ih sigurno ali kad se oslobodi prostor za novog igrača. Dok se ne završi posao sa Mekelom a možda i Tompsonom sačekajmo reakciju kluba.

Reply
Zvezda ooo дец 21, 2015 at 14:36

MIler ima ugovor do kraja sezone i bilo bi odlicno da se produzi za sledecu i da moze da ode samo u nba na kraju sezone ako dodje dobra ponuda,to bi i njega zadovoljilo.isto tako probati produziti ugovor Cirbesu i za sledecu sezonu,on ce sigurno biti meta najacih evropskih klubova na kraju sezone mozda i nba klubova i bilo bi odlicno da iako ode posto ne znam koliko bi zeleo da ostane i 3 godinu ,a Zvezda je zasluzila da zaradi na njemu jer je u Zvezdi dobio pravu sansu i procvetao ,naravno Jovicu istice dvogodisnji ugovor i sto se njega tice treba mu pojacati ugovor,nagraditi ga i uciniti sve da on ostane jos sezonu,dve posle ove.

Reply
rene artoa дец 21, 2015 at 14:19

Milera potpisujte sto pre da nam ga neko ne bi preoteo.

Reply

Leave a Comment