Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци и кадети против Новог Пазара, млађи кадети оверавају јесењу титулу против Синђелића

Полако се ближи крају и полусезона у Омладинској школи. Омладинци имају још четири утакмице, кадети две, док млађи кадети спуштају завесу за ову годину. Пионири и најмлађе селекције ће играти пријатељске утакмице.

Омладинци (1997/98)

Звездини омладинци имају велику прилику да постану јесењи прваци Србије и да са лепом бодвоном залихом дочекају у пролеће.

У четвртак, у заосталој утакмици 13.кола, Звезда је савладала Јагодину 3:0 и тако се са три утакмице мање приближила водећем Партизану на бод заостатка. У првом мечу, у Новом Пазару, Звезда је остварила прву победу у сезони, 2:1.

Црвена звезда – Јагодина 3:0 (Романић 3)

У недељу на помоћни терен Маракане стиже Нови Пазар у последњем колу јесењег дела. Осим дуела са Новим Пазаром, Звезди остају заостали дуели против Војводине, Рада и Чукаричког. Црвена звезда ће коначно бити комплетна против Пазараца, па три бода не би требало да изостану.

17.коло, Омладинска лига Србије

Црвена звезда – Нови Пазар, недеља 22.новембар 13:00

Помоћни терен ФК Црвена звезда

Кадети (1999)

И Звездини кадети су славили у четвртак против Јагодине и победом (32 бода) се приближили првопласираном ОФК Београду (34), који има и два меча мање.

Црвена звезда – Јагодина 1:0 (Јовељић)

Много се наде полаже у ове момке и од њих се више очекивало, али верујемо да ће све доћи на своје на пролеће. Победом против Новог Пазара Звезда ће практично сигурно завршити као друга до пролећа. Против Партизана је регистрован службени резултат (3:0), остаје још меч у Новом Саду, против Војводине.

У првом мечу у Новом Пазару, Звезда је славила 4:1. Повратком на терен Јовељића, Звезда је у протекле 5 утакмица славила 4 пута, сваки пут кад би Јовељић погодио.

17.коло, Кадетска лига Србије

Црвена звезда – Нови Пазар, недеља 22.новембар 11:00

Помоћни терен ФК Црвена звезда

Млађи кадети (2000)

Ова генерација је најбоља и у Црвеној звезди и у Београду. Своју класу су показали и на међународним турнирима са две године старијим генерацијама. И они су улепшали дане до викенда и славили у среду против новобеоградског Радничког.

Црвена звезда – Раднички Нови Београд 1:0 (Торбица)

Они су једини, за сада, донели Омладинској школи јесењу титулу, а другу клубу после првог тима. Поклекли су само против Телеоптика прошлог викенда, али су суверено одиграли јесењи део шампионата, а колико су испред својих вршњака довољно говори табела – 14 утакмица, 13 победа, једна нерешена, 62:4 гол разлика. Против Синђелића ће имати прилику за још једну победу и оверу јесење титуле, а млади Шикањић за наставак голгетерске серије.

15.коло, Лига млађих кадета Београда, група А

Црвена звезда – Синђелић, недеља 22.новембар 09:00

Помоћни терен ФК Црвена звезда

11999272_10154313264134119_1793751962_o

Пионири (2001)

Пионири су прошлог викенда завршили јесењу полусезону на другом месту. Пет везаних победа, уз само један примљен гол, лепа увертира пред пролеће. Овог викенда одмериће снаге у пријатељском мечу против Сопота.

Пријатељска утакмица

Сопот – Црвена звезда, субота 21.новембар 12:30

стадион: „ФК Сопот“

Петлићи (2003)

Звездини петлићи ће гостовати у Краљеву и одиграти пријатељску утакмицу.

ФК Кикерс – Црвена звезда, недеља 22.новембар 13:00

стадион: „ФК Слога“, Краљево

Претпетлићи (2004)

Пријатељска утакмица

Црвена звезда – БАСК, субота 21.новембар 10:00

 

Повезане вести

Leave a Comment