Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Стојадиновић: „ПСЖ и Интер желе Грујића, али Марко има циљеве које хоће да оствари са Звездом!“

MARKO GRUJIĆ: Lepo je biti na vrhu tabele | Najnovije vesti ...

Менаџер Марка Грујића, Зоран Стојадиновић, изјавио је за „Моцартспорт“ да је тачно да је Парис Сен Жермен заинтересован да доведе нашег фудбалера.

“Тачно је да кореспонденција између ПСЖ-а и људи са којима сарађујем постоји више од четири месеца. Тачно је да су долазили уживо да га гледају, али хајде мало да станемо на лопту када је у питању Марко Грујић. Сви испадамо неозбиљни када лицитирамо имена клубова који су наводно заинтересовани. Он је дечко показао квалитет и не треба му никаква реклама. Моја је брига да му пронађем клуб у којем може да напредује”, рекао је за „Моцартспорт“ Зоран Стојадиновић.

Стојадиновић нема ништа против да Марко остане у Звезди.

“Немам ништа против да Марко остане у Звезди још две године. Ситуиран сам човек, исто тако и породица Грујић је врло трезвена и да не кажем са обе ноге не земљи. Хоће да изаберу средину у којој ће Марко да игра, а не да буде само број. И уопште им се не жури у иностранство јер Марко има циљеве које хоће да оствари са Црвеном звездом, а и да напредује као играч”, рекао је Стојадиновић и потврдио да има две понуде за Грујића.

“То су клубови о којима се писало. Могу да вам кажем да је један од њих Интер. Али изнео сам вам став породице Грујић, чули сте и шта кажу у Звезди. Нама се уопште не жури, јер знамо да Марко велики трансфер неће измаћи. Он је тај који жели да се одужи клубу који га је створио, на крају дао му и шансу коју је он искористио.”

Повезане вести

Leave a Comment