Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Терзић: Састанак Звезде и ЕПС у понедељак

Генерални директор Црвене звезде, Звездан Терзић, огласио се поводом још једног искључења електричне енергије на стадиону „Рајко Митић“.

ФК Црвена звезда има вишегодишњи дуг за електричну енергију и због тога је данас на нашем стадиону искључена струја. ЕПС је на молбу ФК Црвена звезда укључио струју на стадиону „Рајко Митић“, а све с циљем како би се сутрашња утакмица Црвена звезда – Металац одиграла у предвиђеном термину. ФК Црвена звезда је свестан да се рачун за електричну енергију мора платити, али тражимо начин на који се то може реализовати. Због тога ће се у понедељак, у кабинету министра енергетике одржати састанак између руководства ФК Црвена звезда и руководства ЕПС, да би се кроз разговор дошло до реалног и одрживог решења овог проблема који постоји већ годинама уназад – рекао је Терзић.

Повезане вести

5 comments

Zeljko нов 7, 2015 at 11:09

Dugujemo tolike pare za struju a opet igramo nocne utakmice,malo cudno zar ne?

Reply
Витомир нов 7, 2015 at 12:04

To ne zavisi od Zvezde.
Zajednica prvoligaša je odredila termine /raspon od dnevnih do noćnih utakmica/
u kojima klubovi moraju da igraju utakmice.
Pa neće valjda igrati u podne kad niko ne može doći na utakmice!

Reply
Витомир нов 6, 2015 at 19:24

Терза остани и помози Звезди!
Како написа један звездаш – немој дозволити да те отера група криминалаца који су сами себе прогласили за такозване вође навијача Звезде.

Такозване вође и њихови симпатизери су отерали Управу Звезде која је обезбеђивала паре и спречила нашу пропаст и расформирање, а да сами ни евра нису дали Звезди!

Reply
dejo нов 6, 2015 at 19:42

Vitomire slazemo se da treba da ostane Terzic u nasoj Crvenoj Zvezdi uz njega bih ja licno i dodao da treba da jedna kompanija ili jedan covjek kupi nasu Crvenu Zvezdu uz to da bude u tu novu upravu kada kupi jedna kompanija ili jedna osoba kupi da bude sa njima Terzic i naravno drugi bivsi igraci nase Crvene Zvezde

Reply
Витомир нов 7, 2015 at 12:00

Дејо, наивно гледаш на ствари. Твоји коментари се састоје из двије ствари – „Наша Црвена Звезда“ и „приватизација“!?

Са оволиким дуговима и хаосом у Звезди – ЗВЕЗДУ неће нико џаба да му је поклонимо!

Видиш ли да нико не жели да се прихвати функције председника клуба.
Хеј неће нико, а и што би кад ће га једна мала руља која себе назива навијачима Звезде сутра отерати, као што су отерали управу која је како тако обезбеђивала бар неку цркавицу за преживљавање.

И не понављај више о приватизацији ЗВЕЗДЕ.
Запамти већ једном – ОВАКВУ ЈЕ НИКО НЕЋЕ НИ ЏАБА ДА МУ ЈЕ ДАШ!

Reply

Leave a Comment