Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Црвено-бели Делта Сити!

У четвртак и петак, Делта Сити ће бити у знаку црвено-беле боје!

ФК Црвена звезда и Делта Сити биће организатори дружења које ће се одржати у четвртак, 5. новембра и петак, 6. новембра у главном холу овог тржног центра.

У четвртак, већ од 14 часова, посетиоци ће имати прилику да се друже са фудбалерима Црвене звезде, који ће делити аутограме, сликати се и дружити са посетиоцима и делити потписане тимске фотографије. Сат времена касније, од 15 часова, велики хол Делта Ситија угостиће Огњена Коромана, и његову генерацију кадета који ће такође посетити црвено-бели кутак. Од 16 часова, са децом ће се дружити студио са анимацију деце „Чигра“, а од 18 часова повово ће Звездини првотимци бити у центру пажње.

Дан касније, хол Делта Ситија посетиће и Перица Огњеновић и омладинци ФК Црвена звезда (15 часова). Присуство су најавили и многобројне познате личности. Осим дружења, у црвено-бели кутку Дела Ситија биће дељене и карте за утакмицу Црвена звезда – Металац, а посетиоци ће имати прилику и да се такмиче у стони фудбалу, да се учлане у клуб и још много тога.

Дакле, четвртак и петак ће бити обојени црвено-белим бојама за све посетиоце Делта Ситија. Не пропустите прилику да дођете до фотографије са омиљеним фудбалером, али и да попричате са својим љубимцима и учествујете у овом лепом Звездашком догађају.

Повезане вести

Leave a Comment