Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеОдбојкаОдбојка

Сутра почиње 14. Меморијални турнир “Драган Шакота – Шале”

Одбојкашки клуб Црвена звезда организује 14. Меморијални турнир “Драган Шакота – Шале” за одбојкашице који ће бити одржан 9. и 10. октобра 2015. године у Београду.

На турниру ће поред екипе Црвене звезде учествовати ТЕНТ из Обреновца, НИС Спартак из Суботице и Јединство из Старе Пазове.

Александар Бошковић, први тренер Црвене звезде, је изјавио да је велика част и задовољство учествовати на „Шалетовом меморијалу“.

За викенд ћемо одиграти 14. „Шакотин меморијал“. То је знак да Црвена звезда не заборавља своје чланове. Свима нама представља изузетну част и задовољство да будемо учесници једног таквог турнира и једног таквог догађаја. Као и свих претходних година, трудићемо се да наставимо традицију. Видећемо шта ће резултат рећи – рекао је Бошковић.

Николина Лукић, примач сервиса нашег тима, освајала је „Шалетов трофеј“ претходних година.

Очекивања су свакако највише, с обзиром да смо до сада освајали сваки „Шалетов меморијал“. Имамо велику дужност да се покажемо у што бољем светлу и да покушамо да победимо све противнике. Одиграли смо до сада два пријатељска турнира. Након првог, наша игра на другом турниру је изгледала доста боље. Надам се да ће на трећем, на нашем турниру, ствари изгледати још боље. Имали смо пех, повредила се Јелена Трнић и надам се да ће се брзо опоравити и да ће нам се брзо прикључити. Играћемо на овом турниру и за њу – изјавила је Николина.

Полуфинални мечеви су на програму у петак 9. октобра. У првом полуфиналу од 18 часова се састају Црвена звезда и ТЕНТ, док је други полуфинални сусрет од 20 часова када ће се за место у финалу борити одбојкашице НИС Спартака и Јединства.

Меч за треће место ће се играти у суботу 10. октобра од 17 часова, док је финале на програму од 19 часова. Сви мечеви ће се играти у дворани УСЦ Вождовац на Бањици у Београду.

Повезане вести

Leave a Comment