Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Надиграјте Срђана Плавшића

Септембар је протекао у знаку Марка Грујића. Осим што је млади фудбалер пружао одличне партије, такође је био и централна фигура акције „надиграј“. Навијачи Црвене звезде покушали су да га надиграју, и неки су у томе и успели.

Нова епизода ЗвездаТВ посвећена је управо овом догађају, и можете погледати како је то изгледало.

У месецу октобру, навијачи ће имати прилику да се придруже акцији и покушају да надиграју Срђана Плавшића. Све што је потребно је да, почевши од данас, па све до 25. октобра, окаче своју Звездашку фотографију на неку од друштвених мрежа, Фејсбук, Твитер и Инстаграм са хештегом #NadigrajPlavšića. Усликајте или уснимите себе у звездином дресу, мајици, на стадиону, код куће, док певате навијачку песму, док играте фудбал, идете на утакмицу и окачите уз поменути хештег. Пустите машти на вољу, будите креативни, уникатни, досетљиви, и добићете прилику, укупно десеторо вас, да истрчите на терен и покушате да будете бољи од Срђана Плавшића. Оне који у томе буду успешни, очекују награде. Сусрет са Плавшићем биће заказан за последњу недељу октобра.

Дакле, окачите „Звездашку фотографију“ на Фејсбук, Твитер или Инстаграм до 25. октобра, са обавезним хештегом #NadigrajPlavšića и уколико будете међу десет најбољих крајем месеца вас очекује позив на Маракану!

Повезане вести

1 comment

rene artoa окт 6, 2015 at 01:21

Svaka cast za marketinsku sluzbu!!!

Reply

Leave a Comment