Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновијеПрипреме

Радоњић: Знамо да су изазови велики

Црвена звезда је освојила Мега Лекс куп у Краљеву тријумфом над Мегом резултатом 79:69 забележивши пету победу у пет утакмица на припремама, а тренер освајача трипле круне Дејан Радоњић задовољан је турниром који је послужио екипи као одлична провера за наредни период:

– Пре свега желим да се захвалим организатору на позиву. Турнир је био добар, организација је била сјајна, било је доста публике, наших навијача, тако да нам је било уживање бити у Краљеву два-три дана. У тренажном смо процесу, где покушавамо да играче који су дошли ставимо, колико је то више могуће, у функцију. Мало смо у недостатку физичке спреме код појединих играча. Неки су изашли из болести, Митровић је био пет дана под инјекцијама, Тејић се опоравио од повреде. Софоклису и Рајану треба мало времена да би они били онакви како би то требало очекивати, па онда је ту и уигравање, доста младих играча који су ту у борби за своју позицију у тиму. Генерално, оно што је битно у овом тренутку је да смо бољи него што смо били јуче и мислим да има јако пуно рада и посла да би били задовољни са оним што ћемо гледати на терену – истакао је стратег београдског клуба, а затим наставио:

У сваком случају, евидентан је недостатак играча. Фале нам два на малтене кључним позицијама – плејмејкер и петица. Вечерас смо имали малу пажњу према Јовићу у том другом делу. Знамо да су изазови велики, да нас чека јако напорно такмичење у АБА лиги и посебно Евролиги, која је ове године тежа за нас због групе коју смо добили, затим домаће Првенство и Куп. Пуно посла нас чека. Надам се да ћемо моћи да будемо добри да на крају сезоне будемо задовољни – закључио је Дејан Радоњић.

Повезане вести

Leave a Comment