Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Катаи: „Надам се да ће остати ова Управа!“

Један од јунака Звездине победе над Партизаном био је Александар Катаи.

„Већ смо показали да можемо много и да од овог тима треба очекивати много, ово нам је била пета узастопна победа и уједно најважнија. Мислим да су играчи које је ова Управа довела оправдали очекивања, дошли су они који су били потребни, ти играчи су и направили разлику и надам се да ће после овог остати у клубу људи чија је то била процена. Не знам шта бих додао после овакве дивне атмосфере, победили смо у својој кући, феноменалан осећај“ истакао је наш фудбалер.

Славољуб Срнић је оценио да је Звезда ушла добро у меч и да је ово фудбал какав би Звезда требала да игра.

„Стварно смо ушли како треба у меч, ово је модел како би требало и убудуће да играмо. Били смо спремни и није нас пореметио гол који смо примили у последњим секундама првог полувремена. Не смемо то да допустимо у будућности, али овог пута смо сјајно реаговали и победили. Заслужено, јер смо више дали на терену и више желели ову победу.“

Повезане вести

1 comment

djole сеп 12, 2015 at 22:29

Treba biti iskren, sramotno je prozivanje Terzica, Kokeze i Tonceva i njihovo tjeranje iz Zvezde. Preuzeli su klub sa skoro 60 miliona duga i sa poluamaterskim timom, danas je taj dug 42 miliona, do kraja godine bice ispod 40. Kapital u timu koji su napravili je ogroman, ako ovako nastave na ljeto nam ne gine 15-20 miliona od transfera (potencijalno:Grujic, Katai, Ristic, Plavsic, Vijeira, Jovanovic, Srnic, Jovic…).Klub stabilno funkcionise,plate su redovne, daju se premije.Sacica drogiranih pojedinaca sa sjevera ne smije da preuzme klub, preko svojih marioneta koji su pokazali koliko su sposobni. Ispred pravih navijaca Zvezde, koji placaju svoje puteve na utakmice i ulaznice kad se igra na Marakani, mogu da pruzim punu podrsku Terzicu, Toncevu i Kokezi. I da ih zamolim da ne odustanu!Uz vas smo svi koji volimo Zvezdu i zivimo za nju, ne od nje!

Reply

Leave a Comment