Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Вијеира: „Нека буде 3:1 за нас!“

Португалац Уго Вијеира ће сасвим извесно започети дерби као први шпиц Црвене звезде.

„Дерби је увек дерби. То су велике утакмице у којима победи онај ко мање греши. Ја сам сигуран да ћемо у суботу мање грешити ми и да ћемо доћи до три бода. За сваку утакмицу се спремам на исти начин, па и за овако велику. Код мене нема разлике у томе, улазим у меч да покажем што више. Гледао сам неке утакмице Партизана и покушавао сам да видим неке њихове грешке али и позитивне стране како бих се што боље припремио. Увек сам играо добро велике утакмице, имам доста искуства, па лако подносим ту атмосферу са трибина. Ипак битније од свега је да се победи“ каже за „Новости“ Уго Вијеира.

Вијеира је објаснио да је повреда узрок његове лоше ефикасности.

„Добро сам се адаптирао на екипу. Последње три утакмице сам имао проблема са коленом и то ми је доста сметало. Сада сам 100 одсто фит и могу бити само бољи. Када не прођете припреме то се увек види и осећа. Али зато радите више да би били у форми и да се то не би толико примећивало. Не брине ме што нисам постигао много голова. Јако је важно за нападача да тресе мреже, али важније од тога је да екипа побеђује. Сваку утакмицу коју сам играо смо победили, негде сам дао гол, негде асистирао, а и изнудио сам пенал. Дакле, три бода су важнија од постизања голова.“

Португалац је покушао да прогнозира и резултат.

„Нека буде 3:1 за нас!“ рекао је Уго.

Повезане вести

1 comment

LAZAR сеп 9, 2015 at 10:40

Svaka tebi cast na iskustvu ali mislim da ti ni ne znas sta je derbi i sta te ceka…nisi ti dovoljno odgledao istoriju derbija i sta to nama sa Marakane znaci,i jos uvek ti nisi svestan gde si dosao!!!!ZVEZDA IZNAD SVEGA!!!!!!!!

Reply

Leave a Comment