Moja Crvena Zvezda
ВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Кахриман: „Пред нама је јасан циљ, освајање титуле шампиона!“

Дамир Кахриман

Oдласком Предрага Рајковића, своје место међу стативама Звездиног гола заузео је Дамир Кахриман.

Звездин чувар мреже је успешно обавио свој задатак, јер Црвена звезда и трећи пут заредом није примила гол, а што је још важније, и овог пута је забележила победу, укупно пету у низу.

– Била је тешка утакмица. Много нам је било битно да на паузу одемо у добром расположењу. Новим тријумфом и добром игром купили смо себи мир који нам је неопходан како бисмо се добро спремили за дерби. До утакмице са вечитим ривалом, имаћемо времена да будемо са својим породицама а након тога од 4. септембра одлазимо у Терме Чатеж где ћемо уверен сам додатно напредовати, исправити уочене недостаке и потпуно спремни дочекати дерби. На мечу против Младости смо били стрпљиви, знали смо да је квалитет на нашој страни и то се на крају исплатило. Задовољан сам својом партијом. Искусан сам, имам самопоуздања и надам се да ћу током читаве сезоне добро бранити – рекао је Кахриман.

У фудбалу је чудно да чувар мреже са 30 година чека на своју прилику да стане међу стативе.

– Нисам одустајао ниједног тренутка. Љубав је чудо. Срећан сам у Београду, међу породицом и пријатељима, а водио сам се и изреком стрпљен-спашен. Увек ми је било у глави да сам члан најбољег клуба у Србији, тако да нисам очајавао. Пред нама је јасан циљ, освајање титуле шампиона и сматрам да смо на правом путу – закључио је Кахриман.

Повезане вести

1 comment

dejo авг 31, 2015 at 19:12

Kahremanu lepo je videt tebe na golu nase Crvene Zvezde ali moras da manje pricas tek je na trecinu puta nasa Crvena Zvezda ,trebas da se dokazes Kahremanu i ostatku prvenstva Srbije i kupu Srbije ne smije da ima golman nase Crvene Zvezde nikako oscilacije ,hocemo da dokazes da si prava zamjena Rajkovicu Kahremane na golu nase Crvene Zvezde presudni ce bit mecevi protiv Partizana pa onda i sto da ne reci posle toga Vojvodine i Cukarickog

Reply

Leave a Comment